ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Μάχη με τους ανεμόμυλους αυτή του Μητσοτάκη


 

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η «μάχη» που διεξάγει ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του με την ακρίβεια, θυμίζει αυτή του Δον Κιχώτη με τους ανεμόμυλους: είναι… φανταστική


Στον απόηχο των δηλώσεων Μητσοτάκη, ότι διεξάγει μάχη κατά της ακρίβειας προκλώντας πικρό γέλοιο στους καταναλωτές που επισκέπτονται τις λαϊκές αγόρες, στους νοικούρηδες που πάνε  στα σούπερ μάρκετ κια αντικρίζουν καθημερινά τις καρτέλες των τιμ΄λων να αλλάζουν προς τα πάνω, το Γραγείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαντά, πως θυμίζει Δον Κιχώτη η στάση του Μητσοτακη απένατι στις τιμές:

«Η ''μάχη'' που διεξάγει ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του με την ακρίβεια, θυμίζει αυτή του Δον Κιχώτη με τους ανεμόμυλους: είναι… φανταστική. Τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στα μηνιαία τους έξοδα, ενώ ακόμα και το σούπερ μάρκετ έχει μετατραπεί σε είδος πολυτελείας, ο κ. Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο επιχείρησε να κάνει το μαύρο άσπρο, κάνοντας λόγο για μέτρα που αποδίδουν…».

Κια επισημαίνει:

«Η κακοστημένη παράσταση του κ. Μητσοτάκη δεν πείθει. Κι οι υποσχέσεις περί επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου ενόψει της ΔΕΘ δεν προκαλούν τίποτε άλλο εκτός από φόβο και ανησυχία. Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει την επιτάχυνση της διάλυσης του κράτους πρόνοιας, της καταστροφής του φυσικού πλούτου της χώρας και της περαιτέρω ενίσχυσης των διαπλεκόμενων συμφερόντων που στηρίζουν τον κ. Μητσοτάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: