ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Αδιαφόρησαν όταν στοχοποιούσαν το παιδί μου

Η Έλενα Ακρίτα με την οικογένειά της (Elena Akrita via Fb)

Σε μια έντονη και γεμάτη αγανάκτηση ανάρτηση, η Έλενα Ακρίτα καταδίκασε τα «χυδαία, ανώνυμα και ψευδή» δημοσιεύματα που στοχοποιούν τον πρόεδρο της ΚΟ Σωκράτη Φάμελλο και τη Δλώρα Τσαμπάζη.

Η Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα έκανε αναφορά «σε ακροδεξιά εμέσματα που το παίζουν τώρα πολιτίκαλι κορεκτ», ενώ τα ίδια άτομα, κατά την ίδια, είχαν αδιαφορήσει ή χασκογελάσει όταν η δημοσιογράφος Έλια Ζερβού στοχοποιούσε το παιδί της με ψεύτικες κατηγορίες.

Η Έλενα Ακρίτα εξέφρασε την απογοήτευσή της για τη σιωπή των δημοσιογράφων εκείνη την περίοδο, αναφέροντας συγκεκριμένα ονόματα όπως οι Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, Άρης Πορτοσάλτε και άλλοι, που δεν έγραψαν ούτε μια λέξη στήριξης απέναντι στον «οχετό» που προκάλεσε μεγάλη οδύνη στην οικογένειά της. Κλείνοντας, κάλεσε τους αναγνώστες να μην εκμεταλλεύονται τέτοιου είδους αισχρά δημοσιεύματα για να παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι του πολιτικού πολιτισμού, κατηγορώντας τους πως είναι το ίδιο ένοχοι.

 Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Με αφορμή τα χυδαία, ανώνυμα και ψεύδη δημοσιεύματα που αφορούν στον Πρόεδρο της ΚΟ και στην κ. Δώρα Τσαμπάζη, ένα σχόλιο. Όλα αυτά τα ακροδεξια εμέσματα που το παίζουν τώρα πολιτικαλι κορεκτ είναι τα ίδια που χασκογελούσαν ή - στην καλύτερη - αδιαφορούσαν όταν η κατ’ επάγγελμα συκοφάντρια Έλια Ζερβού στοχοποιούσε το παιδί μου, ψευδόμενη για δίκες που δεν έγιναν ποτέ (ναι, θυμόταν και μάρτυρα λέει την… Βουγιουκλακη), χλευάζοντας θέματα υγείας της οικογένειάς μας και διαστρεβλώνοντας τα πραγματικά περιστατικά.
Πού ήταν τότε όλοι αυτοί οι κήνσορες της δημοσιογραφικής ηθικής;
Πού ήταν τότε ο Μπαμπης Παπαπαναγιωτου, ο Άρης Πορτοσάλτε, ο Σάκης Μουμτζης, η Λίνα Κλειτου, ο Θανάσης Μαυριδης, ο Γιάννης Κουρτάκης, ο Γιώργος Παπαχρηστος κ.α. να γράψουν μία - μια! - λέξη συμπαράστασης, κόντρα στον οχετό που προκάλεσε μεγάλη οδύνη στην οικογένεια της συναδελφου τους;
Μην πατάτε λοιπόν πάνω σε ένα αισχρό δημοσίευμα κάποιου χυδαίου τρολ για να παραστήσετε τους εκπροσώπους του πολιτικού πολιτισμού.
Ίδιοι είστε. Δυστυχώς για σας.
(Στη φωτογραφία (άνω μέρος) η οικογένεια μας πέρσι, ημέρα των εκλογών 21-5-2023)
».

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΦΑΜΕΛΛΟ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΤΣΑΜΠΑΖΗ

Την αμέριστη στήριξή του στον Σωκράτη Φάμελλο και τη Δώρα Τσαμπάζη απέναντι στη χυδαία επίθεση που δέχθηκαν  από ανώνυμο λογαριασμό στα social media εκφράζει ο Στέφ. Κασσελάκης.

«Στηρίζω αμέριστα τον Σωκράτη Φάμελλο απέναντι στην αήθη επίθεση που δέχτηκε.

Τα ίδια αισθήματα στήριξης και συμπαράστασης τρέφω προς τη Δώρα Τσαμπάζη, με την επισήμανση ότι θα έπρεπε στην περίπτωσή της να είναι δύο φορές προσεκτικοί, διότι γνωρίζουν τι πέρασε» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και προσθέτει:

«Όμως η χυδαιότητα έχει υπερβεί κάθε όριο και το ζούμε πλέον καθημερινά».

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΦΑΜΕΛΛΟ

Προσφυγή στη δικαιοσύνη προαναγγέλλουν ο Σωκράτης Φάμελλος και η Δώρα Τσαμπάζη μετά τη χυδαία επίθεση που δέχτηκαν από λογαριασμό στα social media.

«Διαμαρτύρομαι έντονα και σας καλώ να ανακαλέσετε άμεσα την απολύτως ψευδή και δυσφημιστική ανάρτησή σας σε βάρος μου και να προβείτε στην αναγκαία αποκατάσταση, διαφορετικά θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας» σημείωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Τελικά η ανοησία είναι όντως ανίκητη. Τα λέμε στα δικαστήρια. Και τότε θα μας εξηγήσεις ποιος και γιατί σε έβαλε να λες αυτές τις χυδαιότητες» έγραψε από πλευρά της η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.Αφορμή στάθηκε ανάρτηση στα social media που υποστήριζε ότι ο Σωκράτης Φάμελλος δεν διέθεσε χρήματα για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και ότι έκανε διακοπές «όλο τον Αύγουστο μαζί με τη νέα του σύντροφο, τη Δώρα Τζαμπάζη», φιλοξενούμενοι «στο εξοχικό της Αχτσιόγλου στο Πήλιο για 5 μέρες».

ΚΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΦΑΜΕΛΛΟΥ-ΤΖΑΜΠΑΖΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: