ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε την παραίτηση Λινού

Η Αθηνά Λινού στη Βουλή
 

Την παραίτηση της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για «θέματα διαφάνειας» ζήτησε –μέσω του Μανώλη Καπνισάκη- ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Η απόφαση Κασσελάκη δικαιώνει τον Παύλο Πολάκη και ανοίγει πόρτα επαφής μαζί του προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τέτοιες μέρες που το κλίμα στην Κουμουνδούρου είναι εκρηκτικό!

Υπενθυμίζεται πως ο ανεξάρτητος βουλευτής και μέλος της ΠΓ του κόμματος, Παύλος Πολάκης, έχει προβεί σε σειρά καταγγελιών μέσω των social media για το Ινστιτούτο Prolepsis.

Από την πλευρά της η Αθηνά Λινού είχε στείλει φάκελο με 495 σελίδες  στον Στέφανο Κασσελάκη σχετικά με το ινστιτούτο, ενώ είχε απαντήσει με εξώδικο στον Παύλο Πολάκη.

Επίσης σε ερώτηση του Παύλου Πολάκη προ ολίων ημερών για το τι γίνεται με την καταγγελία του κατά Λινού η απάντηση της Κουμουνδούρου ήταν ότι η υπόθεση εξετάζεται και το κόμμα θα απαντήσει σύντομα. 

Το γυαλί ράγισε στις 25 Ιουλίου όταν ο Στέφανος Κασσελάκης έθεσε τον Πολάκη εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας (αλλά όχι εκτός κόμματος).

Από τότε ο Παύλος Πολάκης ασκεί σφοδρή κριτική στην Αθηνά Λινού, η οποία είχε ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ από τη συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη, (Σημ.: πράκτορα της ΚΥΠ) με την οποία είχε διαπληκτιστεί με τον βουλευτή Χανίων, στέλνοντας τα βέλη του και στην ηγεσία του κόμματος.

Πάντως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Πρώτο Πρόγραμμα είχε αναφερθεί με πολύ καλά λόγια για το κυβερνητικό έργο του πρώην αν. υπουργού Υγείας, ενώ είχε αρνηθεί τις προτάσεις για διαγραφή από το κόμμα.

Τελευταίο επεισόδιο ήταν η κριτική του Παύλου Πολάκη στον Στέφανο Κασσελάκη για την ανεξάρτητη έρευνα για το ινστιτούτο της Αθηνάς Λινού.

"Την ίδια στιγμή που εμένα με έθεσαν εκτός ΚΟ με ένα στημένο και ψεύτικο κλάμα σε μισή ώρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ‘Η ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, χρειάζονται -λέει- έρευνα από “ανεξάρτητο τεχνοκράτη” για να βγάλουν συμπέρασμα για αυτά που αποκαλύφθηκαν για τη Λινού! Δουλευόμαστε ψιλό γαζί μου φαίνεται και προφανώς αυτά ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ!" είπε μεταξύ άλλων…

Για την πληρέστερη ενημέρωση ντων φίλων αναγνωστών του Istologiou  G. Mosxou παρουσιάζει  το παρακάτω άρθρο, δημοσιευμένο στο FAQ news από thefaq - Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024 -  με τίτλο: «Πόσα εκατομμύρια αξίζουν  οι ''υπηρεσίες'' της Αθηνάς Λινού στο "Σύστημα Μητσοτάκη''.

“Σκανδαλώδεις” οι κρατικές επιχορηγήσεις στην εταιρεία της!''

Στις 5/12/2021 στην Ιερά Μονή Παναγία Ταξιαρχών Πηλίου χειροτονήθηκε ιερέας ο ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και σύζυγος της καθηγήτριας επιδημιολογίας και πλέον Βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνάς Λινού.

Μία ημέρα πριν, 4/12/2021, ο κ. Λινός είχε χειροτονηθεί διάκονος στην Ιερά Μονή Τίμιου Προδρόμου στην Ανατολή Αγιάς. Επόμενο ήταν λοιπόν ο ίδιος, ως ιερέας αλλά και η κα Λινού, ως πρεσβυτέρα, να αποκτήσουν ακόμα περισσότερες ευαισθησίες από όσες ήδη είχαν επιδείξει με το καλό τους παράδειγμα στον δημόσιο βίο.

Άλλωστε, ήδη από το 1990, όπως οι ίδιοι διαφημίζουν στην ιστοσελίδα του, τρέχουν το «Ινστιτούτο Prolepsis», που δραστηριοποιείται στον χώρο της ιατρικής έρευνας, της προαγωγής υγείας, της περιβαλλοντικής και εργασιακής ιατρικής.

Αξίζει να εστιάσουμε στο εν λόγω Ινστιτούτο, που έκανε ευρύτερα γνωστή την πρεσβυτέρα Αθηνά Λινού στο ευρύ κοινό, ιδίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Κορωνοϊού, οπότε έβγαινε σχεδόν καθημερινά στα κανάλια για να μας πείσει «να μείνουμε σπίτι» και ότι ο ιός «δεν κολλάει» με τη μεταλαβιά, αλλά «δεν υπάρχουν έρευνες» για να μάθουμε πόσους ανθρώπους πήρε στο λαιμό της μετά από αυτές τις δηλώσεις.

Μάλλον έτσι εννοούσε την «προληπτική ιατρική» η Πρόεδρος του Ινστιτούτου “Prolepsis” Αθηνά Λινού αλλά αυτό είναι δικαίωμά της. Αυτό, ωστόσο, που δεν είναι δικαίωμά της, είναι να καπηλεύεται την ιατρική επιστήμη, τη θρησκεία και την ευαισθησία των ανθρώπων για να κάνει μπίζνες.

Το… οικογενειακό «Ινστιτούτο Prolepsis» της Αθηνάς Λινού δεν είναι άλλο από την «ΠΡΟΛΗΨΙΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ» που, αν υπήρχε δημοσιογραφία στην χώρα, θα μπορούσε εύκολα κάποιος να βρει εδώ: https://publicity.businessportal.gr/company/127520501000

Ωστόσο δεν μπήκε κανείς στον κόπο, παρόλο που στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης υπάρχουν εδώ και μέρες πολλές περίεργες πληροφορίες για τις επιχορηγήσεις που ελάμβανε και λαμβάνει η κα Λινού και ο σύζυγός της από το κράτος. Αυτό θα ήταν επίσης εύκολο να το εντοπίσει κανείς στο σχετικό μητρώο επιχορηγούμενων φορέων, εδώ: https://mef.diavgeia.gov.gr/reports/orgs/21c45773-198b-4f75-adaf-fe100a4fd6cf

Αλλά γιατί να χαλάσει κάποιος δημοσιογράφος τη ζαχαρένια του μέσα στη θερινή ραστώνη; Άλλωστε, όταν «έκλαψε» η Λινού κατάφερε «να φάει τον Πολάκη», επομένως η τιμιότητα και η ευαισθησία της δεν αμφισβητούνται…

Παρόλα αυτά η πραγματικότητα είναι επίμονη και κάποιοι είναι αρκούντως παρατηρητικοί για να καταλάβουν την «υποκριτική τέχνη» της Αθηνάς Λινού. Και αυτό, γιατί η ίδια, δεν φαίνεται να νιώθει καθόλου άβολα όσο «αξιοποιεί» το δημόσιο χρήμα για να «τρέφει» το αχόρταγο Ινστιτούτο της.

“Σκανδαλώδεις” οι κρατικές επιχορηγήσεις στην εταιρεία της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: