ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Στην Πάτρα βρέθηκε σήμερα ο Νίκος Φαραντούρης

 

 

Είχε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα και σε δηλώσεις του πέρασε μηνύματα ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας

 

Στην Πάτρα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 29-8-2024 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Νικόλας Φαραντούρης και περιόδευσε στο κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησε με πολίτες .

Ο σ. Φαραντούρης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με αρκετά μέλη και τοπικά στελέχη του κόμματος με τα οποία κουβέντιασε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Τα στοιχεία που επικράτησαν ήταν η δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι πολίτες από την ακρίβεια στα αγαθά και την ενέργεια, κατάσταση για την οποία την κυρία ευθύνη έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

 Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και σε δηλώσεις του ο σ. Φαραντούρης πέρασε μηνύματα ενότητας του χώρου προκειμένου ν αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας.

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πάτρα Σπουδαία και Πάλι", Βασίλης Αϊβαλης. Ο συντονιστής της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Κόντης κ.α.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια: