ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Αυγή: Οι αναληθείς ισχυρισμοί και πρόωρες δικαιολογίες

avgi

«Η κα Λάλη και ενώ πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων για το ποιος θα κρατήσει την έδρα, μετά την παραίτηση Όθωνα Ηλιόπουλου, ανακάλυψε απειλές μέσω του avgi.gr»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, που δεν περιποιούν τιμή για την στάση της κας Ζωρζέτας Λάλη, που δήλωσε ότι θα κρατήσει την έδρα Ηλιόπουλου, εάν οι παραιτήσεις υποψηφίων  φθάσουν ως την 8η θέση των επιλαχόντων του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, γίνεται προσπάθεια εκ μέρους της υποψήφιας με τις... ευρωπαϊκές περγαμηνές, να μεταφραστούν σε απειλές για την ηρωική της αντίσταση!

 Αντίσταση που όμως; Στις σκιές που φαντασιώνεται ότι την απειλούν; Κάτι που θυμίζει θεατρικές σκηνές από το έργου του Δον Κιχώτη, που σπάθιζε στον αέρα, καβάλα στο άλογό του, διότι έβλεπε σκιές να τον απειλούν κι από κονταρομαχία ο αγώνας του μετατρέπονταν σε σκιαμαχία!

Μακρής ο πρόλογος αλλά αναγκαίος για την κα Λάλη, που πίστεψε πως βρήκε πεδίο δόξης λαμπρόν για να βγει από τον πολιτική αφάνεια, κατηγορώντας  το avgi.gr  ως δήθεν παρέχον τις στήλες του για φιλοξενία άρθρων απειλητικών εναντίον της!

Και ως  εκ τούτου αναγκαζόμενο το avgi.gr γράφει στην σημερινή του έκδοση, με υπογραφή ''Η διεύθυνση της Αυγής'':

«ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η ΑΥΓΗ στην ηλεκτρονική της έκδοση (avgi.gr) ή στα κοινωνικά της δίκτυα, σχολίασε τις όποιες αποφάσεις ή δηλώσεις της κας Ζωρζέτα Λάλη. Η ίδια φαντασιώνεται ''απειλές'' μέσω του avgi.gr που δεν υπήρξαν ποτέ.

Αντιθέτως αμέσως μετά την παραίτηση του κ. Όθωνα Ηλιόπουλου (10.8), στο avgi.gr υπήρξε αναφορά στην γνωστή δήλωση της, ότι θα κρατήσει την έδρα, αν το θέμα φτάσει στην 8η θέση  του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, η αναφορά έγινε χωρίς σχόλια ή υπαινιγμούς.

Μέρες μετά η κα Λάλη και ενώ πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων για το ποιος θα κρατήσει την έδρα, μετά την παραίτηση Όθωνα Ηλιόπουλου, ανακάλυψε απειλές στο πρόσωπο της μέσω του avgi.gr.

Μόνο που τα όσα επικαλείται δεν έχουν καμία σχέση με την Αυγή, η αναφορά της αγγίζει τα όρια της δυσφήμισης.

Δήλωσε η  κα Λάλη: ''Έλαβα, καθώς και η οικογένειά μου, απ’ ευθείας απειλή από τον κ. Νικόλαο Αυλιανό γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το έγραψε επώνυμα και με φωτογραφία στο site της ηλεκτρονικής Αυγής την περασμένη Τρίτη και όταν τον έψαξα στο FB διαφημίζει τις κυνηγετικές του ικανότητες, άρα οπλοφορεί. Θα έπρεπε η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα δημοσιοποιούν''».

Και το avgi.gr, καλώντας την κα Λάλη, που μάλλον διαβάζει το σάιτ, να ανασκευάσει τις ανακρίβειές της, αναγκάζεται να προβεί στην εξής διευκρίνιση:

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ, συνεργάτης ή εργαζόμενος,  Αυλιανός στην Αυγή (avgi.gr), δεν υπήρξε σχόλιο (πόσω μάλλον απειλητικό) για την κα Λάλη.

Οποιαδήποτε αναφορά στα κοινωνικά δίκτυα ή σε σχόλια αναγνωστών κάτω από κάποια ανάρτηση ή άρθρο, δεν έχει καμία σχέση με την Αυγή. Το δημοσιογραφικό επιτελείο της Αυγής δεν κόβει ή ράβει, δεν λογοκρίνει, σχόλια στα social media, ή στο διαδίκτυο, πολλά εκ των οποίων άλλωστε είναι επικριτικά για την ίδια την Αυγή ή τον ΣΥΡΙΖΑ.

Θα την παρακαλούσαμε  να μην ανακαλύπτει απειλές από την Αυγή για να δικαιολογήσει την όποια τυχόν απόφαση της τις επόμενες εβδομάδες.

Καλό δε θα ήταν να ανασκευάσει τις αναλήθειες σε βάρος της Αυγής».

______________

Σημείωση του Istologiou G. Mosxou: Είναι προφανής ο ισχυρισμός της κας Λάλη. Προσδοκά να τον λάβουν υπόψη τα Μέσα της λίστας Πέτσα και να ασχοληθούν μαζί της. ώστε να επικαλυφθεί η επικαιρότητα που είναι επικριτική για την κυβέρνηση. Είναι ένας τρόπος προσφοράς και αυτός προς την κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: