ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Πω, πωωω ενόχληση κατά του Νίκου Παππά!


 

«Εδώ καράβια πνίγονται, βαρκούλες αρμενίζουν».- Κώστας Κόντης: είναι γνωστό το ήθος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

«Εδώ καράβια πνίγονται, βαρκούλες αρμενίζουν», είναι  η ρήση που ταιριάζει απόλυτα στην πολιτική που εκφράζουν οι πιστοί της Νέας Δημοκρατίας!

Αφορμή για τό αποτέλεσε ο σάλαγος που ξεσήκωσε το κυβερνητικό κόμμα, που φαίνεται να βρήκε θέμα για να σκεπάσει την αγανάκτηση που προκαλείται από την  αισχροκέρδεια  απέναντι στους καταναλωτές και προσφάτως την ανασφάλεια από τον πύρινο όλεθρο της Αττικής, που λόγω της διάλυσης του Πυροσβεστικού Σώματος μπορεί να την δούμε να χτυπά και την Πάτρα. Ήδη του Γηροκομειού η πυρκαγιά χτυπά το καμπανάκι.

Κι ενώ από τα 550 εκατομμ. ευρώ που διατίθενται για την Πολιτική Προστασία η κυβέρνηση του Μητσοτάκη χρησιμοποίησε για την πυροπροστασία μόνον το 1%, προκαλώντας την επισήμανση ευρωπαϊκών οργανισμών, ξαφνικά σηκώθηκε στον αέρα μέγα θέμα ανάρμοστης συμπεριφοράς απέναντι σε αστυνομικούς που τους αποκάλεσε μπάτσους ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παππάς! Ενώ στους δρόμους και στις διαδηλώσεις οι πολίτες ακούγονται να λένε απευθυνόμενοι στην Αστυνομία: Κύριοι σας παρακαλούμε μην δείχνεται τόση ευγένεια. Χτυπάτε με τα γκλομπς στις πλάτες μας πιο υπεύθυνα!    

Το θέμα με τη συμπεριφορά του κ. Παππά έσπασε την καλοκαιρινή μονοτονία του Δεκαπενταύγουστου. Η Νέα Δημοκρατία και ο κυβερνητικός ψεύτης Παύλος Μαρινάκης ζήτησαν τη διαγραφή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα λόγια που χρησιμοποίησε, κάνοντας λόγο για «πολακισμό»!

Ναι καπνίζει ο Πολάκης και καλόμαθαν οι έντιμοι της ΝΔ, αλλά ο Παππάς δεν μασάει! Γνωρίζει τον πουριτανισμό των μέντορων της ΝΔ, που στέλνουν μάρτυρες υπεράσπισης του παιδεραστή προξενικού υπαλλήλου στην πρεσβεία Μολδαβίας,  την κα Μισέλ και ας μην αναφερθούμε και σε άλλες περιπτώσεις. Η ανηθικότητα όζει στην ΝΔ και αυτό είναι γνωστό. Τελευταίο παράδειγμα η συμπεριφορά της απέναντι στο δικαίωμα στον γάμο κατά Κασσελάκη!  

 Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση για το θέμα. Και δεν υπάρχει λόγος αφού είναι γνωστή η απέχθεια της κοινωνίας απέναντι σε ένα Σώμα που δεν φημίζεται για την καλή συμπεριφορά του!

Ερωτώμενος από φιλοκυβερνητικό Μέσο, ο συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα Κώστας Κόντη, του οποίου η άποψη έχει διπλή σημασία, αφού, πέρα από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι και ταξίαρχος εα της ΕΛΑΣ, δεν απέφυγε να απαντήσει:

«Ολο αυτό που συμβαίνει με το επικοινωνιακό της Νέας Δημοκρατίας, το πληρώνουμε εμείς, ο κόσμος. Η Νέα Δημοκρατία επιλέγει να πετάει την μπάλα στην κερκίδα, ενώ υπάρχουν ζητήματα. Κάηκε η Αθήνα! Γιατί ασχολούμαστε με τον Παππά και όχι με τα σοβαρά θέματα; Είναι γεγονός πως υπάρχει σε μερίδα της κοινωνίας αρνητική γνώμη και άποψη για την Αστυνομία, όπως και την Εφορία. Το θέμα είναι ότι αυτό συμβαίνει επειδή το κράτος θέλει να λειτουργούν κατασταλτικά. Σε άλλες χώρες δεν υπάρχει αυτή η άποψη σε τέτοιο βαθμό. Για τον Νίκο Παππά δεν υπάρχει κάτι να πούμε, το έχει δείξει το ήθος του με τις πράξεις του όλα αυτά τα χρόνια».

Και με αυτά ο Κώστας Κόντης έδωσε πληρωμένη απάντηση σε όσους δεν πήραν χαμπάρι ότι το κλίμα άλλαξε στον ΣΥΡΙΖΑ και πλέον δεν υπάρχουν οι ευθυνόφοβοι που υποκλίνονταν σε κάθε Μέσο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: