ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Αθρωποκτονία από αμέλεια για τον 21χρονο χειριστή

 

«Βρείτε τον δήμαρχο που έδινε άδεια σε τέτοια παιχνίδια», ξέσπασε ο πατέρας!

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχηματίστηκε σε βάρος του 21χρονου χειριστή του παιχνιδιού του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, μέρος του οποίου έσπασε, με αποτέλεσμα χάσει τη ζωή του 19χρονος.

Ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού (περιστρεφόμενα καθίσματα) έφυγε από τον τόπο του δυστυχήματος και νωρίτερα σήμερα παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας, που διενεργεί την προανάκριση.

Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα μαζί με τον 58χρονο ιδιοκτήτη του λούνα παρκ.

O άτυχος 19χρονος από τη Βέροια, ο οποίος παραθέριζε στη Χαλκιδική μαζί με την οικογένεια του βρήκε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με το OPEN σάπια σίδερα στήριζαν το «φονικό» παιχνίδι, ενώ ο αδελφός του θύματος είπε πως ο υπεύθυνος πριν ξεκινήσει το παιχνίδι τους είπε να αλλάξουν θέση.

“Βρείτε τον δήμαρχο που έδινε άδεια σε τέτοια παιχνίδια, βρείτε τους γιατί θα τους βρω εγώ”, ξέσπασε ο πατέρας

Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της Δευτέρας (19/8). Ο 19χρονος ήταν πάνω στο παιχνίδι - ένα από αυτά με τα κουβούκλια που στριφογυρνούν πολύ γρήγορα - μαζί με τον αδελφό του που τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά όταν τα δυο παιδιά βρέθηκαν στο έδαφος. 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, παρά τις προσπάθειες των διασωστών που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, ο νεαρός κατέληξε πριν προλάβει καν το ασθενοφόρο να φτάσει στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.

Εκ των υστέρων παραδόθηκε αυτοβούλως στις Αρχές, ο χειριστής του παιχνιδιού του λούνα παρκ όπου σκοτώθηκε ο 19χρονος το βράδυ της Δευτέρας (20/08), στο Πευκοχώρι, στην Χαλκιδική.

Σημειώνεται πως έχει συλληφθεί και ο υπεύθυνος του λούνα παρκ, έπειτα από το φρικτό δυστύχημα που συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: