ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

«Καλό ταξίδι Ιωνά» από την ευαίσθητη δήμαρχο Τήλου

Ιωνάς Τήλος

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για να συνδεθείτε με το facebook της δημάρχου Τήλου: https://www.facebook.com/maria.kamma.5/posts/10161373739968168?ref=embed_post

 

Νέα συγκινητική ανάρτηση για το 50 ημερών προσφυγόπουλο.- «Να είσαι καλότυχος μικρέ μας και η ζωή από εδώ και πέρα να μην είναι τόσο σκληρή και άδικη μαζί σου» τονίζει η Μαρία Καμμά

Νέα ανάρτηση για τον μικρό Ιωνά,, το 50 ημρών προσφυγόπουλο, η συγκλονιστική ιστορία διάσωσης του οποίου, από τους κατοίκουςν της Τήλου αποτελεί παράθυρο ελπίδας, σε έναν άγριο για τους πρόσφυγες κόσμο, έκανε η δήμαρχος του νησιού Μαρία Καμμά, για το μωρό που επί τρεις ημέρες ζούσε στο βουνό και τρέφοντας από γάλα που οι γονείς του το ανακάτευαν με θαλασσινό νερό.

Τώρα, μετά την φροντίδα της δημάρχου Τήλου, των κατοίκων και των εθελοντών, ο μικρός Ιωνάς βρίσκεται σε ασφαλές μέρος κια απολαμβάνει τα καλά του... επίγειου παράδεισου, που οι γονείς του ονειρεύονταν για αυτόν. Έστω κια προσωρινά μέχρι να διεθετηθεί το ζήτυημα της παραμονής της οικογένειας σε ευρωπαϊκό έδαφος!

«Ήρεμος, ασφαλής, στεγνός, καθαρός, με σωστή σίτιση, παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα γύρω του...» γράφει στο Facebook η Μαρία Καμμά.

«Να είσαι καλότυχος μικρέ μας και η ζωή από εδώ και πέρα να μην είναι τόσο σκληρή και άδικη μαζί σου... Καλό ταξίδι μικρέ μας Ιωνά και ευχόμαστε αύριο να μην είναι η τελευταία σου ημέρα στο νησί μας...» συγκινεί η δήμαρχος Τήλου. 
 
Στο μόλις 50 ημερών βρέφος δόθηκε το «όνομα» Ιωνάς, παρομοιάζοντας το μικρό προσφυγόπουλο με τον καλόγερο που ξεβράστηκε στην Τήλο και έχτισε το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: