ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

13χρονος πρόσφυγας απευθύνει έκκληση

13χρονος πρόσφυγας: Αν σταματήσετε τον πόλεμο στη χώρα μου κανείς δε θα έρθει στην Ευρώπη
"Σας παρακαλώ σταματήσετε τον πόλεμο στη χώρα μου και τότε κανείς δεν θα θέλει να έρθει στην Ευρώπη" παρακαλεί ο μικρός πρόσφυγας της Συρίας!

 

Αν σταματήσετε τον πόλεμο στη χώρα μου κανείς δε θα έρθει στην Ευρώπη


"Σας παρακαλώ σταματήσετε τον πόλεμο στη χώρα μου και τότε κανείς δεν θα θέλει να έρθει στην Ευρώπη" με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ένας 13χρονος από τη Συρία, δίνει απάντηση σε όσους θεωρούν ανεπιθύμητους τους πρόσφυγες και στη βία των αρχών.

Οι αρχές δεν μας συμπαθούν, ούτε στη Σερβία, ούτε στη ΠΓΔΜ, ούτε στην Ουγγαρία, ούτε στην Ελλάδα, λέει και στο ερώτημα ποιο είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει απαντάει: «Σας παρακαλώ να βοηθήσετε τους Σύριους.

Κάντε κάτι να σταματήσετε τον πόλεμο στην χώρα μας και τότε κανείς δεν θα θέλει να έρθει από την Συρία στην Ευρώπη», είπε μιλώντας στο Al Jazeera.

Δεν υπάρχουν σχόλια: