ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Επαφές Αλ. Τσίπρα με Ραούλ Κάστρο και Α. Γκουρία


Επαφές Αλ. Τσίπρα με Ραούλ Κάστρο και Α. Γκουρία
Ο Πρωθυπουργός, πριν από την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Κουβανό Πρόεδρο Ραούλ Κάστρο.

Αύριο Τρίτη η συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ - Σήμερα με τους Ρουσέφ και Κορέα


Σημαντικές επαφές με τον Κουβανό Πρόεδρο Ραούλ Κάστρο και τον Γενικό Γραμματέα του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία είχε ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία. Ο κ. Γκουρία δήλωσε ότι παραμένει διαθέσιμος για κάθε είδους βοήθεια προς την ελληνική κυβέρνηση, στην προώθηση μεταρρυθμίσεων, που θα διασφαλίζουν την αξιοκρατία στη δημόσια διοίκηση και θα αντιμετωπίζουν τις οργανωμένες πρακτικές στην αγορά. Επίσης δήλωσε πρόθυμος να παράσχει υποστήριξη στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης, οι οποίες αποτελούν αντικείμενο διαλόγου με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Επίσης ο Πρωθυπουργός, πριν από την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Κουβανό Πρόεδρο Ραούλ Κάστρο. Ο Ραούλ Κάστρο δήλωσε στο Αλέξη Τσίπρα ότι παρακολουθεί στενά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την Κούβα όποτε το επιθυμεί.

Αύριο Τρίτη η συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ


Με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι-μουν, θα συναντηθεί αύριο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:40 (ώρα Αμερικής), ενώ ακολούθως ο Α. Τσίπρας θα παραβρεθεί σε δεξίωση της Ε.Ε.

Ο πρωθυπουργός θα έχει επαφές και με τους εκπροσώπους της ομογένειας, ενώ νωρίτερα, θα έχει διμερή επαφή με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη.


Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με Ρουσέφ και Κορέα


Με την πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρουσέφ συναντήθηκε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Ο πρωθυπουργός είχε ολιγόλεπτη συνομιλία και με τον πρόεδρο του Ισημερινού Ραφαέλ Κορέα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: