ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Δεκάδες χαμένα φλαμίνγκο στις παραλίες από τον ισχυρό αέρα

ΧΑΜΕΝΑ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ
photo ANIMA

Σήμα κινδύνου εξέδωσε η ΑΝΙΜΑ σύμφωνα με το  για δεκάδες φλαμίνγκο που έχασαν το σμήνος τους εξαιτίας του δυνατού αέρα των τελευταίων ημερών και έχουν βγει αποπροσανατολισμένα σε πολλές παραλίες της χώρας.

Όπως επισημαίνει η ΑΝΙΜΑ, «αυτές τις μέρες έχουν γεμίσει οι παραλίες αποπροσανατολισμένα νεαρά φλαμίνγκο, που τα παρασέρνει ο αέρας και χάνουν το σμήνος τους». 

Η περιβαλλοντική οργάνωση για την Προστασία και την Περίθαλψη της Άγριας Ζωής, καλεί τους πολίτες εάν συναντήσουν φλαμίνγκο στην παραλία να φροντίσουν να μην το ενοχλούν οι λουόμενοι και να ενημερώσουν αμέσως την ΑΝΙΜΑ ή κάποιο άλλο Κέντρο Περίθαλψης. 

«Σε πολλές περιπτώσεις οι άνθρωποι που μας ειδοποιούν, με οδηγίες μας, τα πιάνουν και τα μεταφέρουν στον πλησιέστερο υγρότοπο με αβαθή νερά για να μπορούν να τραφούν. Κάποια από αυτά έχουν φτάσει στην ΑΝΙΜΑ», σημειώνει η περιβαλλοντική οργάνωση. 

ΧΑΜΕΝΑ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ
photo ANIMA
ΧΑΜΕΝΑ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ
photo ANIMA

ΧΑΜΕΝΑ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ
photo ANIMA

ΧΑΜΕΝΑ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ
photo ANIMA

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την ΑΝΙΜΑ είναι τα 2109510075, 6972664675.

Δεν υπάρχουν σχόλια: