ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Ο Πατρινός Διονύσης Τεμπονέρας στο Επικρατείας;

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Πατρινός Διονύσης Τεμπονέρα...Πληροφορίες τον φέρουν για υποψηφιότητα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 

Ένα από τα μείζονα θέματα που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την αξιωματική αντιπολίτευση είναι η παρουσίαση -πιθανά εντός της εβδομάδας- του κυβερνητικού της προγράμματος, αλλά και η ολοκλήρωση των ψηφοδελτίων των εθνικών εκλογών το πολύ μέχρι τις 29 Απριλίου, τόσο ανά νομό, όσο και στο επίπεδο του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Για το τελευταίο, φέρονται να έχουν “κλειδώσει” ο Όθωνας Ηλιόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής και Κλινικός Ογκολόγος στο Harvard Medical School και μέλος του think tank του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως εκπρόσωπος του απόδημου Ελληνισμού. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα συμμετάσχουν, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, αλλά και η Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου. 

Πληροφορίες που ήθελαν χθες την δημοσιογράφο, Έλενα Ακρίτα να έχει δώσει τα χέρια με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για μια εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ενώ ερωτηματικό παραμένει αν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος η Δώρα Τσαμπάζη – Νικολαϊδη, χήρα του Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαϊδη, η οποία ακούγεται εκτός από το Επικρατείας, για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης ή της Ξάνθης.

Ανοιχτό ακόμη μένει αν θα συμπεριληφθούν στις εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ η γνωστή ερμηνεύτρια, Τάνια Τσανακλίδου και η πρώην Αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, όπως και η Ζωρζέτα Λάλη, ανώτερο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας (ακούγεται και για το Ευρωψηφοδέλτιο) φέρεται να διεκδικεί και ο γνωστός Εργατολόγος, Διον. Τεμπονέρας, ενώ δεν αποκλείεται στο ίδιο ψηφοδέλτιο να υπάρχει και το… ελληνικό #MeToo, καθώς έχουν γίνει κρούσεις σε πρόσωπα που σχετίζονται με το συγκεκριμένο κίνημα από την Κουμουνδούρου, εδώ και μήνες.

Την τελευταία, τιμητική θέση φέρεται να έχει αιτηθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο πρώην Υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ως ένδειξη αναγνώρισης για την πολιτική του διαδρομή στο χώρο της ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Την ίδια ώρα, οι περισσότερες κενές θέσεις εντοπίζονται στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης, όπου εκτός από τον Καθηγητή, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, προστέθηκε χθες και η γνωστή δημοσιογράφος και σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ράνια Θρασκιά. Την κ. Θρασκιά καλωσόρισε στο γραφείο του, στην Κουμουνδούρουο πρόεδρος Αλ.Τσίπρας καθώς η κ. Θρασκιά εντάχθηκε ως υποψήφια στο τοπικό ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης, όπου απομένουν ακόμη αρκετές ανοιχτές υποψηφιότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σχετικές συζητήσεις μεταξύ της κ. Θρασκιά και της Κουμουνδούρου εξελίχθηκαν τους τελευταίους μήνες και εντονότερα μετά τα Χριστούγεννα, προκειμένου η κ. Θρασκιά να επιστρέψει στη γενέτειρά της, συμμετέχοντας ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές, στην Α’ Θεσσαλονίκης.

πηγή protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: