ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Πινελιές διαλόγου Τσίπρα-θεατών στον Πύργο Ηλείας


«Η δικαιοσύνη ήταν πάντα η ψυχή της Αριστεράς. Η ψυχή της δημοκρατικής Ελλάδας» απαντούσε στο κοινό ο πρόεδρος Αλέξης!

Βάζοντας το ευρύτερο πολιτικό πλαίσιο ο Αλέξης Τσίπρας  χθες στην αίθουσα του Πύργου Ηλείας, ανέφερε ότι: «Η δικαιοσύνη ήταν πάντα η ψυχή της Αριστεράς. Η ψυχή της δημοκρατικής Ελλάδας. Της Ελλάδας που άντεξε στα πιο δύσκολα χρόνια. Και του λαού της που έδωσε τη μάχη της δικαιοσύνης και της ελευθερίας απέναντι σε κάθε συγκυρία. Από τα μαύρα χρόνια της Κατοχής. Τα χρόνια του μετεμφυλιακού κράτους της Δεξιάς. Τα χρόνια του 114 και της Αποστασίας. Μέχρι τα χρόνια της Δημοκρατίας και της Αλλαγής».

Μας λένε ότι είμαστε εναντίον της Δικαιοσύνης, όταν αποκαλύπτουμε την στ΄ση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Και μεις απαντάμε:

Η Δικαιοσύνη δεν είναι ο Εισαγγελέας Ντογιάκος, που κάλυψε τις παρανομίες της κυβέρνησης, τάχθηκε εναντίον των ανεξάρτητων αρχών, διότι έκαναν αυτό που ορίζει το σύνταγμα κ.α. Δικαιοσύνη είναι οι εκατοντάδες έντιμοι δικαστικοί, που τελούν το καθήκον τους  με ευσυνειδησία.

Και ανταποκρινόμενος ο Αλ. Τσίπρας στον διάλογο που επιθυμούσαν αυτοί που τον παρακολουθούσαν ζητώντας «Δικαιοσύνη πάντου», απαντούσε αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα: Δικαιοσύνη σε κάθε πλευρά της κοινωνίας μας!








 

Δεν υπάρχουν σχόλια: