ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Η Ώρα Πατρών για τους εργαζόμενους στα κοιμητήρια

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 8ΜΗΝΙΤΕΣ - Κάνετε κλικ στον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/konstantatos.helias/videos/1151571402150215



 

Ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Ρώρος  ζητά από τον Αντιδήμαρχο Μιχαήλ Αναστασίου παράταση του χρόνου εργασίας των, όπως είχε υποσχεθεί!

 Την ακόλουθη επιστολή, που περιλαμβάνει ερωτήσεις απέστειλε ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Ρώρος  στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Πρασίνου και Κοιμητηρίων κ. Μιχαήλ Αναστασίου που αφορά εργαζόμενους στα Δημοτικά Κοιμητήρια:

 «Κύριε Αντιδήμαρχε,

Όπως είναι γνωστό είχαν προσληφθεί με σύμβαση οκτώ μηνών εργαζόμενοι στα κοιμητήρια από 01/08/2023 έως 31/03/23.

Καθότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, είχατε υποσχεθεί ότι θα παραμείνουν άλλους τέσσερις μήνες. Δεν υλοποιήσατε την υπόσχεση σας με αποτέλεσμα στα κοιμητήρια όπως πληροφορούμαστε να υπάρχουν έντονα προβλήματα. .

Σε ερώτηση δε των εργαζόμενων, απαντήσατε ότι έχουν αντικατασταθεί από  εθελοντές.

Επιθυμούμε να μας ενημερώσετε:

1. Ποιοι είναι αυτοί οι εθελοντές; Εάν είναι ασφαλισμένοι και εάν τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις για να απασχολούνται στα δημοτικά κοιμητήρια;  Αναμένουμε την απάντησή σας, εκτός αν είναι ακόμα ένας λόγος υπεκφυγής που δεν υλοποιήσατε παρά την υπόσχεσή σας.

2. Ρωτάμε θα επεκτείνετε την εργασία των εργαζομένων για άλλους τέσσερις μήνες μέχρι την πρόσληψη ικανού προσωπικού να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις των Κοιμητηρίων;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: