ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Τσίπρας στα Χανιά: Βούλιαξε από κόσμο το Παλιό Λιμάνι

 

 

Μαζική συμμετοχή στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα - «Θέλω ξεκινώντας να θυμηθώ ένα παλιό Ριζίτικο του τόπου σας που το τραγουδάμε πάντα στους μεγάλους αγώνες» είπε

Πολύ ζεστή υποδοχή στον Αλ. Τσίπρα επιφύλαξαν οι πολίτες στα Χανιά, με την πλατεία Κατεχάκη (Παλιό Λιμάνι) να «βουλιάζει» από κόσμο.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας κρατώντας σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συγκεντρώθηκαν για να ακούσουν τηνπροεκλογική ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης  ο οποίος με την σειρά του τους χαιρέτησε θερμά.

«Πολίτες των Χανίων σας ευχαριστώ για αυτή την ζεστή, την θερμή υποδοχή. Η σημερινή μας συγκέντρωση νομίζω ότι δίνει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα δύναμης και αλλαγής» είπε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας.

ertisement
Ο Αλέξης Τσίπρας χαιρετά τον κόσμο από την σκηνή στην ομιλία του

«Θέλω ξεκινώντας την ομιλία μου να θυμηθώ ένα παλιό Ριζίτικο το πιο χαρακτηριστικό του τόπου σας που το τραγουδάμε πάντα στους μεγάλους αγώνες. Θαρρώ πως είναι αυτό που αναρωτιούνται εκατομμύρια πολίτες σε όλη την Ελλάδα: “Πότε θα κάνει ξαστεριά”. Σας φέρνω λοιπόν ένα μήνυμα γιατί βρίσκομαι τούτες τις μέρες σε όλες σχεδόν τις γωνιές της χώρας μας και έρχονται και μου λένε ”ως εδώ”. Σας φέρνω λοιπόν το μήνυμα: Στις 21 του Μάη θα κάνει ξαστεριά στον τόπο μας» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαιρετά τον κόσμο από την σκηνή στην ομιλία του

Δεν υπάρχουν σχόλια: