ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Τρέχουν τώρα και δεν σώνουν με το μόρφωμα Κασιδιάρη

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)


Σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος γνωστοποίησε ότι η «Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε νωρίτερα υπόμνημα ενώπιον του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου κατά της ανακήρυξης του «Εθνικού Κόμματος – Ελληνες» στις ερχόμενες εκλογές».

Όπως αναφέρεται 

«Το υπόμνημα συνοδεύεται από υλικό τεκμηρίωσης 300 σελίδων και δύο ηλεκτρονικούς δίσκους μεγάλης χωρητικότητας με οπτικοακουστικό υλικο που αποδεικνύουν τη δράση του Ηλία Κασιδιάρη ως πραγματικού αρχηγού του κόμματος».

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με αίσθημα ευθύνης, είχε την πρωτοβουλία για την κατάθεση στη Βουλή των διατάξεων που εμποδίζουν εγκληματικές οργανώσεις να μπουν στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Αποτελεί χρέος κάθε δημοκρατικού πολιτικού σχηματισμού και κάθε πολίτη να προστατεύει την δημοκρατία από τους εχθρούς της. Σε αυτό τον διαρκή αγώνα θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή» επισημαίνεται.

Αίτημα εξαίρεσης τριών Αρεοπαγιτών ζητά ο Κασιδιάρης

Στο μεταξύ, την εξαίρεση τριών μελών, που αποτελούν τη σύνθεση της 9μελούς Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου κατέθεσε το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες», του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο πρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Χατζηλιάδης, μέσω της συνηγόρου του καταδικασμένου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Βάσως Πανταζή, κατέθεσε αίτηση, με την οποία ζήτησε την αποχή τριών Αρεοπαγιτών από τη σύνθεση του Ποινικού Τμήματος, που θα κρίνει την τύχη του κόμματος «ΕΛΛΗΝΕΣ».

Στην αίτηση εξαίρεσης ο κ. Χατζηλιάδης επικαλείται δημοσιεύματα, βάσει των οποίων οι τρεις δικαστές πραγματοποίησαν προ διάσκεψη ώστε να προετοιμάσουν απορριπτικό σκεπτικό για το κόμμα.

Αν δεν απέχουν οι δικαστές, το κόμμα του καταδικασμένου διευθυντή εγκληματικής οργάνωσης ζητά την εξαίρεσή τους από τη σύνθεση. Σε αυτή την περίπτωση τρεις αρεοπαγίτες από άλλο Ποινικό Τμημα του Αρείου Πάγου (Α2) θα κρίνουν την αίτηση εξαίρεσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: