ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Παρά τις αντίθετες φήμες συνάντηση με Ανδρουλάκη

Από την συνάντηση στα Καλάβρυτα, στις 6-4-2023.

 

Μετά τα Καλάβρυτα στο Αγρίνιο για να σκεπαστούν τα περί δυσαρέσκειας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την στάση Αϊβαλή!

Από την συνάντηση στο Αγρίνιο χθες 24-4-2023.

Μετά τη φωτογραφία στα Καλάβρυτα στις 6 Απριλίου 2023, με τους Βασ. Αϊβαλή, Νίκο Ανδρουλάκη και Παπαδόπουλο, όπου εμφανίζονται με ενωμένα χέρια, στέλνοντας μήνυμα στήριξης της υποψηφιότητας Αϊβαλή από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, οι φήμες περί ενδεχομένου απόρριψης της στήριξης αυτής, εντάθηκαν καθώς είχε περάσει ένα μεγάλο διάστημα και παράλληλα ο υποψήφιος δεν έδειχνε δραστηριότητα, παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Ρώρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του άνοιγε τον δρόμο.

Σε αυτά ήρθαν να προστεθούν  δυσαρέκειες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την έλλειψη αγαστής συνεργασίας μαζί τους εκ μέρους του υποψηφίου, κάτι που προκαλεί συνειρμούς οδυνηρούς από την εμπειρία με την... αυτοκρατορική στάση  Δημαρά, η οποία οδήγησε σε καταστροφή της παράταξης, υποβάθμιση της ιδεολογικής αντίληψης των συνεργασιών, ευθύνες στον ΣΥΝ που δεν υπολόγισε την απολιτικ στάση του τότε δημάρχου και άνοιγμα του δρόμου προς την καταστροφική επιλογή της  δημαρχίας Πελετίδη. 

Ήρθε λοιπόν η  νέα συνάντηση Αιβαλή στο Αγρίνιο κατά την χθεσινή 24-4-2023, επίσκεψη του κ. Ανδρουλάκη, για να φουντώσουν οι φήμες, αυτήν τη φορά για το ενδεχόμενο υποψηφιποτητας του Απ. Κατσιφάρα, όπου κάποιοι ''σκληροί'' εντός του ΠΑΣΟΚ τον στηρίζουν για υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων.

Με δεδομένη τη στήριξη και από τον ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργούνται για πρώτη φορά στην Πάτρα συνθήκες σύμπλευσης της κεντροαριστεράς με τις πληροφορίες να λένε ότι το δημοτικό σχήμα που θα διεκδικήσει την ψήφο των Πατρινών θα είναι ακόμη πιο ευρύ, εφ΄όσον δεν εγκαταληφθεί την ύστατη στιγμή, καθώς ο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ δεν θέλει να ποντάρει στην συνεργασία της Κεντροαριστεράς στον Δήμο, που θα είναι προανάκρουσμα για το πολιτικό τοπίο. 

Έτσι τα πάντα εκ μέρους του, αφήνονται για μετά τις βουλευτικές εκλογές, καθ' ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης πορεύεται με γνώμονα την πίστη στο αποτέλεσμα της α' Κυριακής υπέρ της ΝΔ. Και στην συνεργασία μαζί της, αρκεί να μην είναι επικεφαλής ο κ. Μητσοτάκης!

Κι ωστόσο για να ξελκαθαρίσει το τοπίο, είναι αναγκαία μία καθαρή απάντηση εκ μέρους  τυ ΚΙΝΑΛ, που φαίνεται να παραδέρνει υπό την πίεση της φιλοΝΔ ομάδας Λοβέρδου κλπ.

Στο μεταξύ,  την περιοχή των Ζαρουχλεΐκων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης «Πάτρα Σπουδαία Πάλι», Βασίλης Αϊβαλής, ο οποίος στο πλαίσιο των συναντήσεών του είχε την ευκαιρία να συζητήσει διεξοδικά και με τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νεάπολης Πατρών.

Κατά την διαλογική συζήτηση που αναπτύχθηκε παρουσιάστηκαν στα μέλη του Συλλόγου οι αρχές και αξίες της παράταξης ενώ αναπτύχθηκαν και μια σειρά από σημαντικά θέματα που αφορούν την, κατά περίπτωση, καταστρατήγηση της λειτουργίας του θεσμού των Τοπικών Κοινοτήτων και το κατά πόσο ικανοποιούνται οι αποφάσεις τους από τα αρμόδια όργανα του Δήμου.

Επίσης συζητήθηκαν μια σειρά από τοπικού ενδιαφέροντος αλλά ιδιαίτερης σημασίας προβλήματα της περιοχής της Νεάπολης τα οποία καταγράφηκαν και ιεραρχήθηκαν από το συμβούλιο και εν συνεχεία παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιώργο Ασημακόπουλο στον επικεφαλής της παράταξης κ. Βασίλη Αϊβαλή.

Τα θέματα αυτά, τα οποία άπτονται της καθημερινότητας των κατοίκων και της ποιότητας ζωής τους,  θα εξεταστούν από τις επιτροπές της παράταξης «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι» προκειμένου να υπάρξουν οι αντίστοιχες δεσμεύσεις και προτάσεις για την ταχεία επίλυσή τους  από τη νέα δημοτική αρχή αλλά και να δοθούν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: