ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Κόλαφος για Μητσοτάκη-Καραμανλή η δίωξη Πατέρα

 

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογραμμίζει ότι «οι ευθύνες για την τραγωδία στα Τέμπη είναι εγκληματικές και οι ένοχοι έχουν ονοματεπώνυμο»


Κόλαφο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή χαρακτηρίζει την την ποινική δίωξη που ασκήθηκε κατά του πρώην προέδρου ΟΣΕ και δύο μελών της επιτροπής, που ενέκριναν την μετάταξη του 59χρονου Σπύρου Πατέρα,   αναφορικά με το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου.

«Ταυτόχρονα, η δίωξη και σε βάρος δύο μελών της επιτροπής που εισηγήθηκαν τη μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη καταρρίπτει τα ψέματα της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη ότι η μετάταξη ήταν νόμιμη», τονίζει η ίδια επισημαίνοντας ότι «η προσπάθεια συγκάλυψης και διάχυσης των ευθυνών τελικά είχε ημερομηνία λήξης».

Καταλήγοντας η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογραμμίζει ότι «οι ευθύνες για την τραγωδία στα Τέμπη είναι εγκληματικές και οι ένοχοι έχουν ονοματεπώνυμο».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: