ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Τώρα θυμήθηκε κατάργηση της σταυροδοσίας


Στο μεταξύ επί 21 Ευρωβουλευτών οι 4 βρίσκονται εγκαλούμενοι για διάφορα αδικήματα!

Κινδυνολογεί  ο Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον '' Alpha '' και μιλά για  "κυβέρνησης ηττημένων", ενώ ο ίδιος λέει ότι δεν συζητά σενάρια ψήφου ανοχής, εάν οριακά δεν έχει την αυτοδυναμία ούτε στις δεύτερες κάλπες.

Παράλληλα νοιώθοντας την αγανάκτηση του κόσμου για την αισχροκέρδεια στην αγορά, υπόσχεται αύξηση στα 950 ευρώ στον κατώτατο μισθό κι αυτήν στο τέλος της τετραετίας!

Το πιοεντυπωσιακπο όμως είναι η πρόθεσή του όπως ανακοίνωσε, οι ευρωβουλευτές να εκλέγονται ξανά με λίστα.

Αυτό λες και δεν ήταν η ΝΔ σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπου το 2019 άλλαξαν το σύστημα των Ευρωεκλογών και όρισαν την σταυροδοσία. Έτσι μας προέκυψαν στους 21 ευρωβουλευτές οι 4 να βγουν εγκαλούμενοι για διάφορα αδικήματα. Ήτοι από την ΝΔ οι Αβραμόπουλος, Σπυράκη, από το ΠΑΣΟΚ η Καϊλή και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γεωργούλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: