ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

30 Απριλίου προεκλογικό κέντρο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Σύνορα

Φωτογραφία Αρχείου της 22-1-2015. Η Σία Αναγνωστοπούλου, μετέχει στο γλέντι του  εκλογικού κέντρου Ανατολικού Διαμερίσματος.

 

Απέναντι από το ΚΕΤχ, όπου δραστηριοποιούνταν το 2015 και το 2019!

Ενώ στις 3 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του κεντρικού προεκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Πάτρα και η εκδήλωση  των εγκαινίων θα τελεστεί  επί της πλατείας Τριών Συμμάχων, από την Κυριακή 30 Απριλίου ανοίγει το προεκλογικό κέντρο του Ανατολικού Διαμερίσματος του κόμματος, στη συνοικία Σύνορα, απέναντι από το ΚΕΤχ, όπου δραστηριοποιούνταν και το 2015 και 2019.

Από κει θα διανέμεται προεκλογικό υλικό όλων των υποψηφίων ανεξαιρέτως, σύμφωνα με την κεντρική γραμμή όπου ορίζει σε όλα τα εκλογικά γραφεία των οργανώσεων του νομού Αχαΐας, ότι οι υποψήφιοι είναι όλοι ισότιμοι και καμία διάκριση δεν θα γίνει ανεκτή.

Η οδηγία της Κεντρικής προεκλογικής Επιτροπής είναι αυστηρή και προβλέπει  σφράγισμα του εκλογικού γραφείου που θα παρανομήσει.

Επίσης δεν θα σταυρώνονται ψηφοδέλτια και δεν θα μοιράζονται  από τα μέλη των εκλογικών επιτροπών, αρνούμενα ακόμη και όταν τους ζητούνται σταυρωμένα ψηφοδέλτια.  

Τοποθετημένα επάνω στο τραπέζι  τα ψηφοδέλτια σε κοινή θέα, θα παραλαμβάνονται από τους ίδιους τους ψηφοφόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: