ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Η Σία Αναγνωστοπούλου μιλά για το βιβλίο του Ευκλ. Τσακαλώτου

 

Σία Αναγνωστοπούλου στο βήμα.

«ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, διαπραγματεύσεις για την Οικονομία και την κοινωνία, 2015-2019» 


Εκδήλωση παρουσίας του συλλογικού τόμου για τις διαπραγματεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ το 2015, με την τρόικα, με τίτλο «ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, διαπραγματεύσεις για την Οικονομία και την κοινωνία, 2015-2019» με πρόλογο του Αλ. Τσίπρα, έγινε απόψε στον κατάμεστο κόσμου χώρο της Αγοράς Αργύρη, όπου μίλησαν η Σία Αναγνωστοπούλου τ. αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας και υπ. Εξ. για Ευρωπαϊκά θέματα, ο Πάνος Σκουρλέτης, τ. υπουργός Εσωτερικών και κοινοβουλευτικός εκρόσωπος του κόμματος και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, τ. υπ. Οικονομικών και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Την συζήτηση συντόνισε ο Κ. Σπαρτινπός, πρ. βουλευτής Αχαΐας του κόμματος.

Ο Πάνος Σκουρλέτης ανέδειξε την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αναδειχθεί πρώτο κόμμα  στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ως προϋπόθεση για να συνεχισθεί η αριστερή πολιτική στη χώρα, που διακόπηκε το 2019, χάνοντας η οικονομία τέσσερα χρόνια ελεύθερου διαδρομου, από τα δεκατέσσερα, που είχε εξασφαλίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, όπως είπε και ο Ευκλ. Τσακαλώτος. 

Η Σία Αναγνωστοπούλου, προλογίζοντας τον κύριο ομιλή αναφέρθηκε στην τακτική της Δεξιάς που μέμφει άδικα τον ΣΫΡΙΖΑ-ΠΣ αντιγράφοντας την στάση των νικητών του Εμφυλίου, όπου για όλα έφταιγε η Αριστερά, ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που προέκυψαν κατά τις διαπραγματεύσεις και στις δύο γραμμές, Αριστερά και Δεξία, που αναδείχθηκαν. 

Πρώτα η Οικονομία και μετά οι ανάγκες των πολιτών, πρεβεύει η Δεξιά, ενώ η Αριστερά θέλει να συμβαδίζουν χωρίς να είναι εις βάρος των χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν όλοι ο υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η ΝΕ του κόμματος και πλήθος άλλων φίλων και μελών.

Σημειώνεται ότι η έκδοση είναι του οίκου Θεμέλιο και στηρίχθηκε από το βιβλιοπωλέιο Πίξελ της Πάτρας, ενώ τα έσοδα από την πώληση των 27 ευρώ, διατίθενται για στήριξη της εφημερίδας ΕΠΟΧΗ.

 

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο βήμα.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: