ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Δραστηριότητα Γιώτας Παναγοπούλου-Σταυρούλια


Μαζί με εκπροσώπους της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και άλλους συνυποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρεθήκαμε στις διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Πατρών


Η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιώτα Παναγοπούλου-Σταυρούλια στις 28/4/2023:

Μαζί με εκπροσώπους της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και άλλους συνυποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρεθήκαμε στις διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στη συνέχεια με τον συνυποψήφιο Τάκη Γεωργακόπουλο επισκεφτήκαμε τα γραφεία του ΕΛΓΑ  όπου ενημερωθήκαμε τόσο για τα προβλήματα των αγροτών όσο και για τα προβλήματα υποστελέχωσης των υπηρεσιών του οργανισμού, που ταλαιπωρούν και τους αγρότες και τους υπαλλήλους.

Το απόγευμα μαζί με μέλη της Οργάνωσης Μελών Μεσσάτιδας και άλλους συνυποψήφιους πραγματοποιήσαμε περιοδεία στην Καλλιθέα Πατρών.

Το βράδυ η Οργάνωση Μελών Προσφυγικών πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό μουσικό αφιέρωμα τραγουδιών για την εργατική πρωτομαγιά στην Πλατεία Ελευθερίας.

Στις 21 Μαΐου θα πετύχουμε την επικράτηση της πολιτικής αλλαγής. Είναι η αναγκαία συνθήκη ώστε να απαλλαγούμε από τις καταστροφικές πολιτικές εξαθλίωσης που επέβαλε η κυβέρνηση της ΝΔ.

#Μαζί_Δυνατοί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: