ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Στο Ανατολικό βγήκε πρόεδρος ΚΚΕ με στήριξη της ΝΔ



Κατά τ' άλλα το ζήτημα είναι ότι αυτά που κατηγορούν την αντιπολίτευση, τα πράττουν οι ίδιοι χωρίς ίχνος ντροπής!

«...Ξεκίνησε να υλοποιείται η σύμπραξη– Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ ενάντια στη Δημοτική Αρχή, σύμπραξη που εκφράζεται σε όλα τα κεντρικά ζητήματα και επικυρώθηκε μόλις πρόσφατα σε συνάντηση των επικεφαλής των κομματικών τους οργανώσεων στην Αχαΐα»,

αναφέρει η κατάπτυστη ανακοίνωση  του δήμου Πατρέων, όχι της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», που στηρίζει το ΚΚΕ. Ναι πρόκειται για ανακοίνωση-δελτίο Τύπου, που εκδόθηκε από το γραφείο του Δήμου Πατρέων, που υποτίθεται ότι πρέπει λειτουργεί ακομμάτιστα.

Κι ακόμη αναφέρει τα παρακάτω:

«Η μεγαλύτερη όμως ατυχία τους, είναι ότι οι προθέσεις τους και η αντιλαϊκή τους σύμπλευση είναι πια φανερές σε όλον τον πατραϊκό λαό, ο οποίος δεν θα επιτρέψει να περάσουν τα κάθε λογής ''μαγειρέματα''».

«Σε όλα τα συμβούλια των Κοινοτήτων, τα τρία κόμματα «αγκαλιά» στήριζαν τον αντίπαλο του έως τώρα Προέδρου, που πρόσκειται στη Δημοτική Αρχή. Είναι τρομακτικές οι πολιτικές τους διαφορές!».

Αυτό είναι το ένα ζήτημα. Το άλλο ζήτημα είναι ότι αυτά που κατηγορούν την αντιπολίτευση, τα πράττουν οι ίδιοι χωρίς ίχνος ντροπής!

Κατηγορούν για σύμπραξη τις παρατάξεις και  τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά στην εκλογική διαδικασία του Ανατολικού διαμερίσματος της Πάτρας, ο υποψήφιος του Πελετίδη αύξησε την δύναμή του υποστηριζόμενος από τους συμβούλους της Δεξιάς!

Και από 5 ψήφους που είχε κατά την αρχική εκλογή του, βρέθηκε πρόσφατα με 7 και απόλυτη πλειοψηφία, αφού οι δύο της ΝΔ τον στήριξαν.

Πως λοιπόν η δημοτική παράταξη του Γιώργου Ρώρου να μην τους καταγγείλει, με τα παρακάτω:

«Αυτοί λοιπόν κρατούν το απόλυτο "αριστερόμετρο" και έχουν την αποκλειστική ιδιοκτησία και χρήση της κολυμβήθρας του ''Σιλωάμ''.

Παραδίδουμε στην κρίση του λαού τις πατερίτσες των Θεοδωρικάκου-Βορίδη».

Βλέπουν την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Β. Αϊβαλή και τους πιάνει ''ταράκουλο'' μην χάσουν  τον δήμο από τα χέρια τους. Γι αυτό επιδίδονται σε κάθε είδους αθλιότητες!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: