ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Ποιος μπορούσε να λείψει από ένα τέτοιο ραβαΐσι;



Ήταν ένα κλίμα ανεπανάληπτο, που ζήσαμε στην Ηλεία και θύμιζε προεκλογική περίοδο του 2015. Καμία σχέση με το μουντό κλίμα του 2019, όπου είχε επιβληθεί καταθλιπτικά το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο

Πως μπορούσαμε να λείπουμε από ένα τέτοιο ραβαΐσι, που γίνονταν στον Πύργο της Δημοκρατίας, την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023;

Ο διαχειριστής του Istologiou G. Mosxou έδωσε παρών μετά της κας Φωφώς, όχι μόνον για να ακούσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  διά του Αλ. Τσίπρα, που το παρουσίασε εκτενώς, αλλά και διά του νέου άστρου στην κορυφή του κόμματος, της Πόπης Τσαπανίδου, που όπως διεπίστωσε ιδίοις όμμασι, ήταν όλο χαρά καθώς έπλεε ανάμεσα στον κόσμο, που είχε κατακλείσει τον χώρο από νωρίς.

Και άκουγες όλο και περισσότερες προσκλήσεις να απευθύνονται στην εξ απορρήτων εκπρόσωπο του Αλ. Τσίπρα, να φωτογραφηθεί με το κοινό, ανταποκρινόμενη πάντως, ευχάριστα!

Ήταν ένα κλίμα ανεπανάληπτο, που θύμιζε προεκλογική περίοδο του 2015. Καμία σχέση με το μουντό κλίμα του 2019, όπου είχε επιβληθεί καταθλιπτικά το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, περιορίζοντας την εκπροσώπηση του τότε κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ σε έναν βουλευτή στην Ηλεία, (Διον. Καλαματιανό) από τρεις που είχε το 2015, (Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, Δημήτρης Μπαξεβανάκης, Γεράσιμος Μπαλαούρας) όταν πήρε 37% και στις δύο εκλογές!

Και στην Ηλεία διαπιστώθηκε το ίδιο κλίμα ενθουσιασμού, που δίνει αέρα στα πανιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στην Πάτρα, παρά τις όποιες προσπάθειες κάποιων δημοσκοπικών εταιρειών, που ταυτόχρονα πουλάνε... καυσόξυλα, αλλά αναλαμβάνουν και την διενέργεια δημοσκοπήσεων (Marc) για λογαριασμό του Μαξίμου, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πίσω από την ΝΔ!

Προχωράμε μπροστά με την ελπίδα ότι στις 22 Μαΐου θα ανατείλει ένας λαμπερός ήλιος Δημοκρατίας και στην χώρα μας, με μία κυβέρνηση που θα της δώσει προοδευτικές και δίκαιες κατευθύνσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: