ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Βελόπουλος: Τελευταία έχω ελεγχθεί 12 φορές από ΣΔΟΕ


 

 Ερευνάται για αδίκημα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, μετά τις καταγγελίες και τις αλληλομηνύσεις, το κόμμα του

Μπορεί να είχε απευθείας επαφές με τους ανθρώπους του Χριστού και κάθε τόσο να πουλούσε επιστολές του(!) και μαντζούνια θρησκευτικά, εντούτοις δεν τον γλύτωσαν αυτές οι... επαφές από την δαγκάνα της έρευνας για «μαύρο» χρήμα στο κόμμα του, την «Ελληνική Λύση» όπου με παρέμβαση του ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, τον έθεσε υπό την εποπτεία του!.

Ο κ. Βουρλιώτης διέταξε έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις για τα καταγγελλόμενα σχετικά με τα όσα φέρεται να γίνονται στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μηνύσεις που κατατέθηκαν. 

Η ανεξάρτητη Αρχή θα ερευνήσει εάν ο κ. Βελόπουλος και οι βουλευτές του κόμματος έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις και ειδικότερα θα ερευνηθούν για το αν έχουν διαπράξει το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. 

Σημειώνεται ότι στελέχη του κόμματος έχουν καταθέσει μηνύσεις, ενώ οι βουλευτές Αντώνης Μυλωνάκης και Αικατερίνη Αλεξοπούλου, οι οποίοι και αποχώρησαν από την «Ελληνική Λύση» κατήγγειλαν ότι έδιναν στο κόμμα χρήματα 500 ευρώ το μήνα. Κάτι βέβαια που σημειώνεται σε όλα σχεδόν τα κόμματα, για την αντιμετώπισή των αναγκών τους, αλλά παραδόξως κρίνεται ασύμβατο για την «Λύση» του Βελόπουλου, εάν όντως είναι μόνον αυτή η... ασυμβατότητα!

Ο κ. Βελόπουλος απέρριψε την κατηγορία ως «αστειότητες» και προανήγγειλε ότι «είναι θέμα Δικαιοσύνης, πρέπει να αποδείξουν αυτά που λένε», υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «ενορχήστρωση από τη ΝΔ» και ότι ο ίδιος «τον τελευταίο καιρό έχω ελεγχθεί 12 φορές από ΣΔΟΕ»

Ο κ. Βελόπουλος και το κόμμα αποφάσισαν ως «τιμωρία» για τους φερόμενους αποστάτες, που προσεγγίστηκαν με την ΝΔ για να συνεργαστούν μαζί της, να κατέλθουν υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες «και, σε δεύτερο χρόνο αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτιμήσεώς τους».

Αυτή η ανακοίνωση της... ποινής, ωστόσο, φάνηκε να μην άρεσε στους Αντώνη Μυλωνάκη και Κατερίνα Αλεξοπούλου, οι οποίοι, το π. Σάββατο δήλωσαν την αποχώρησή τους από το κόμα του κ. Βελόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: