ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Τα 2 τρίτα από τα 16 ιδρύματα υπόλογα λόγω ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ!



Παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χ. Μπονάνου για παράταση στην ανάρτηση του απολογισμού δαπανών ευαγών ιδρυμάτων μέχρι τις 30-6-2023!

Η πλειοψηφία των ευαγών κοινώς φιλανθρωπικών κοινωνικών ιδρυμάτων της Δυτικής Ελλάδας δεν κατόρθωσαν για λόγους που οι υπεύθυνοί των γνωρίζουν, να δημοσιοποιήσουν τον πίνακα διάθεσης της προηγούμενης επιχορήγησης για τις ανάγκες τους, αφού μέχρι 28/2/2023 δεν είχαν αναρτήσει στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ απολογιστικά στοιχεία των δαπανών που πραγματοποίησαν από την επιχορήγηση που έλαβαν την προηγούμενη χρονιά.

Κι αυτό είναι ζήτημα που τα καθιστά υπόλογα για το είδος της διαχείρισης που πραγματοποίησαν. Και ως εκ τούτου, αποκλείονται από νέα επιχορήγηση!

Μπροστά στο ενδεχόμενο λοιπόν, να μην επιχορηγηθούν φέτος μέσω της Περιφέρειας, από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων βρέθηκαν έντεκα από τα δεκαέξι κοινωφελή ιδρύματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Με παρέμβαση όμως του Αντιπεριφερειάρχη  ΠΕ Αχαΐας κ. Μπονάνου προς τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης  Κυριάκο Πιερρακάκη- τον οποίο και ευχαριστεί δημόσια- δόθηκε παράταση στην παραπάνω ημερομηνία μέχρι 30/6/2023, προκειμένου τα ιδρύματα να αναρτήσουν τον προαπαιτούμενο για τη φετινή επιχορήγηση  πίνακα δαπανών, εφόσον διαθέτουν τα απαιτούμενα στοιχεία. 

Εφ΄ όσον τηρηθεί η νέα ημερομηνία δεν θα κινδυνέψει η επιχορήγηση των ιδρυμάτων της Περιφέρειάς, η οποία κρίνεται άκρως απαραίτητη για την κάλυψη λειτουργικών τους δαπανών. Ειδάλλως σε αντίθετη περίπτωση θα τεθούν εκτός χρηματοδότησης.

Κι αυτό πάλι είναι υπό αίρεση, από την στιγμή, που μέχρι τότε θα εκκρεμεί η εκλογική διαδικασία, εφ' όσον δεν συγκροτηθεί κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή των εκλογών και το... ρουσφέτι θα έρθει για να καλύψει ενδεχόμενες ατασθαλίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: