ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Συνεχίζεται η φαγωμάρα στο χώρο της ακροδεξιάς

Φωτογραφία αρχείου από τις παλιές καλές ημέρες, των Μπογδάνου-Λατινοπούλου πριν το... διαζύγιο του χώρου!

 

Τα «έσπασαν» Λατινοπούλου και Μπογδάνος, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή εναντίον της και η διαμάχη συνεχίζεται και στα Δικαστήρια!

Η φαγωμάρα στον χώρο της άκρας δεξιάς συνεχίζεται αμείωτη, καθώς διαιωνίζεται με αντικείμενο την επικράτηση φερέλπιδων ηγητόρων σε ένα εκλογικό σώμα απειροελάχιστο όγκου, που όμως μπορεί να επηρεάσει τις δεξιές παρυφές της ΝΔ.

Εκτός εκλογών μένει το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου «Πατρίδα» μετά την προσφυγή που κατέθεσε χθες ο αποταχθείς της διαδικασίας για οικειοποίηση εκλογικής επωνυμίας Κ. Μπογδάνος.

Ο Κ. Μπογδάνος, μιλώντας για την μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο του κόμματός του κα Λατινοπούλου είχε πει ότι  «δεν πρόκειται για ένα πολιτικό «διαζύγιο» αλλά για διαγραφή. Σύμφωνα με όσα είπε: η συμπόρευση με την Πατριωτική Ένωση, είναι αποτέλεσμα δημοκρατικών διαδικασιών εντός του κόμματος και μάλιστα πρόκειται για μια απόφαση που αγκαλιάστηκε από την πλειοψηφία. Ο ανεξάρτητος βουλευτής, υπογραμμίζει ότι όποιος δεν σέβεται τις δημοκρατικές αποφάσεις των οργάνων του κόμματος και υπηρετεί την πολυδιάσπαση του χώρου, για το οποίο όπως λέει είναι σχέδιο του Μεγάρου Μαξίμου, διαγράφεται».

Χθες, το Α1 Τμήμα του Ανώτατου Δικαστηρίου έκανε δεκτή την προσφυγή του Κωνστ. Μπογδάνου που αφορούσε την ονομασία του κόμματος «Πατρίδα» της κας Λατινοπούλου. Μάλιστα ο ίδιος ενημέρωσε  με ανάρτησή του για τις προσφυγές που κατέθεσε τόσο εναντίον στου κόμματος «Πατρίδα» όσο και του «Εθνική Δημιούργια» του Τζήμερου. 

Παρόλα αυτά, η προσφυγή που κατέθεσε για το κόμμα Τζήμερου - Κρανιδιώτη «Εθνική Δημιουργία» δεν έγινε δεκτή οπότε θα συμμετάσχουν κανονικά στις εκλογές.

Σημειώνεται ότι χθες ανακοινώθηκε ότι εκτός εκλογών τέθηκε και το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» των Κωνσταντίνου Μπογδάνου- Πρόδρομου Εμφιετζόγλου από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου μετά από προσφυγή για «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου, εκ μέρους του Μπογδάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: