ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ για την δικαίωση των εργαζομένων


Αποτελεί και δικαίωση της δημοτικής αντιπολίτευσης που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα τους!

Σημαντική ημέρα, δικαίωσης των εργαζομένων της κοινωφελούς στο Δήμο Πατρέων, από το δικαστήριο του Λασιθίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ώρας Πατρών, που αναφέρει τα παρακάτω:

«Οι εργαζόμενοι μετά από πρόταση που έφερε η αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο και πάρα την παρελκυστική πολιτική της Λαϊκής Συσπείρωσης και του Δημάρχου κ. Πελετίδη, με τις ψήφους της αντιπολίτευσης προσέφυγαν στο Λασίθι.

Η Δημοτική Αρχή Πελετίδη έστειλε τη νομική υπηρεσία να καταθέσει κατά των εργαζομένων. Η δικαίωση των εργαζομένων αποτελεί και δικαίωση της αντιπολίτευσης που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα τους.

Συμβολικά παραμονές Πρωτομαγιάς κερδίζετε μία ακόμα κατάκτηση, το δικαίωμα στη δουλειά.

Την Πρωτομαγιά η Λαϊκή Συσπείρωση και ο κ. Πελετίδης, χωρίς να κοκκινίζουν θα αναφωνήσουν "νόμος είναι το δίκιο του εργάτη"»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: