ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Επεισόδιο σμπίρων ΚΚΕ σε βάρος υποψηφίου δημάρχου




«Παρόντες άλλη μία χρονιά στο μνημείο των απαγχονισθεντων το 1944 από τους Γερμανούς κατακτητές. Η προβοκάτσια που προσπάθησαν να στήσουν "οι ιδιοκτήτες" της επανάστασης έπεσε στο κενό, μια και ήμουν παρών όλα τα χρόνια ο κύριος Πελετίδης ας πάρει θέση με την προβοκάτσια ή με την αλήθεια;», Με αυτά τα λόγια ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Γιώργος Ρώρος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, εγκαλεί τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη.


Τραμπουκισμός
κατά του Γ. Ρώρου

Αμαύρωσαν εκδήλωση για τον εορτασμό της μνήμης των εκτελεσμένων στα Ψηλαλώνια Πατρών.- ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ: «Δυστυχώς ο απερχόμενος Δήμαρχος αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά "πολύ λίγος" για να υπερασπιστεί τους αγώνες όλων όσοι θυσιάστηκαν για τη δημοκρατία και την ελευθερία»!

Ομάδα σμπίρων του ΚΚΕ στην Πάτρα αμαύρωσε σήμερα τον εορτασμό της Μνήμης των έντεκα απαγχονισθέντων στα δέντρα των Ψηλαλωνίων της πόλης, στις 9 Μαΐου 1944, από τους ναζί και τους ντόπιους τσολιάδες συνεργάτες τους, του Κουρκουλάκου, ενώ η ομιλία του δημάρχου Πατρέων οδήγησε σε τραμπουκισμό κατά του υποψηφίου δημάρχου Πατρέων Γιώργου Ρώρου και ύβρεις κατά του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!
Η κεντρική ομιλία του Δημάρχου Πατρέων κινήθηκε στα γνωστά πλαίσια της πολιτικής του ΚΚΕ. Αυτά όπου κάθε χρόνο μετατρέπουν την εκδήλωση σε κομματική φιέστα. Φέτος όμως έλαβε έντονο χαρακτήρα κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, απαλλάσσοντας ευθυνών την πολιτική της ΝΔ, για την οποία δεν βρήκε μία κουβέντα να πει εναντίον της. Αγνόησε δε, επιδεικτικά τα μόλις προχθές εξαγγελθέντα μέτρα ανακούφισης των λαϊκών μαζών και έκανε αναφορές που προκάλεσαν αντιπολιτευτικό εμπρησμό στις διαθέσεις ολιγομελούς ομάδας του ΚΚΕ.
Έτσι αυτή  ως  άλλο γκρουπούσκουλο, ξαναμένη από την ομιλία του κ. Πελετίδη, δημάρχου Πατρέων, μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, υπερέβαλε κινούμενη απειλητικά κατά της αντιπροσωπείας της δημοτικής παράταξης ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ και του επικεφαλής της Γιώργου Ρώρου, υποψηφίου δημάρχου Πατρέων, και επί πολλά χρόνια προέδρου του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου της πόλης.
Η παρουσία του Γιώργου Ρώρου, όπως κάθε χρόνο ως εκπροσώπου του ΕΕΣΠ, φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα την ολιγομελή ομάδα του ΚΚΕ και την στιγμή που τραβούσε φωτογραφία της μαρμάρινης αναθηματικής στήλης, άρχισε να προκαλεί υβρίζοντας τον υποψήφιο Δήμαρχο και στο πρόσωπό του, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και το ίδιο το κόμμα, ενώ ο Δήμαρχος Πατρέων και οι αντιδήμαρχοι αποχωρούσαν αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα της εμπρηστικής ομιλίας του κ. Πελετίδη.
Έφθασε δε η ομάδα αυτή, στο σημείο να ζητά πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης για την παρουσία του Γιώργου Ρώρου, απειλώντας τον ότι πρώτη φορά βρέθηκε σε αυτή την εκδήλωση και τι ήθελε, ζητώντας του να μην ξαναπαρουσιαστεί!  
Η αντιπαράθεση δεν έλαβε περαιτέρω διαστάσεις χάρη στην ψύχραιμη αντιμετώπιση των θιγομένων, ενώ πολίτες που αντιτίθενται σε τέτοιες ακραίες ενέργειες αναρωτούνταν:  Έτσι θα πάμε μέχρι τις δημοτικές εκλογές; Φοβάται ο Δήμαρχος Πατρέων ότι θα χάσει την δημαρχία και εσκεμμένα προκαλεί διχασμό στους πολίτες της Πάτρας, για να τσιμεντάρει την παράταξή του;
Για το επεισόδιο η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ  εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι: «Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες και προκαλούν μόνο ντροπή για την Πάτρα και την ιστορία της… Δυστυχώς ο απερχόμενος Δήμαρχος αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά "πολύ λίγος" για να υπερασπιστεί τους αγώνες όλων όσοι θυσιάστηκαν για τη δημοκρατία και την ελευθερία»!
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ είναι η παρακάτω:
«Η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ καταδικάζει το στημένο επεισόδιο σε βάρος του επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων, Γιώργου Ρώρου στη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης και τιμής στους απαγχονισθέντες Πατρινούς από τα ναζιστικά στρατεύματα Κατοχής στα Υψηλά Αλώνια. 
Υπαίτιοι του επεισοδίου μία «χούφτα» εγκάθετων της δημοτικής Αρχής, οι οποίοι ενεργώντας κατόπιν εντολής, διατάραξαν την εκδήλωση και καταφέρθηκαν κατά του κ. Ρώρου, ο οποίος ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια και με την ιδιότητα του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών αποτίει φόρο τιμής στους συμπολίτες που θυσιάστηκαν. 
Για ακόμη μία φορά η δημοτική Αρχή θέλοντας να καπηλευθεί την ιστορία του τόπου προσπάθησε να μετατρέψει μία εκδήλωση της πόλης σε κομματικό παραμάγαζο. 
Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες και προκαλούν μόνο ντροπή για την Πάτρα και την ιστορία της… Δυστυχώς ο απερχόμενος Δήμαρχος αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά «πολύ λίγος» για να υπερασπιστεί τους αγώνες όλων όσοι θυσιάστηκαν για τη δημοκρατία και την ελευθερία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: