ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Οι... Κουφές...ντίνες, η Επανάσταση και η αφέλεια !


Σχετικά με την παρουσία μικρής ομάδας αντιεξουσιαστών στην χθεσινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και την δημοσιογραφική έκταση, που λόγω παραπληροφόρησης έλαβε το ασήμαντο γεγονός, η Εκλογική Επιτροπή του σχήματος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:  
«Σε σχέση με την χθεσινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών, με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Κ. Αρβανίτη, Θ. Δουλουμπέκη, Π. Κόκκαλη, Λ. Κονιόρδου και Α. Νικολαΐδη και την παρουσία μιας μικρής ομάδας αντιεξουσιαστών, πληροφορούμε τους συμπολίτες μας ότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν μπόρεσε καν να μπει στο χώρο της εκδήλωσης γιατί όχι μόνο η αίθουσα αλλά και ο προθάλαμος του χώρου μέχρι τα σκαλιά της εισόδου ήταν ασφυκτικά γεμάτος από κόσμο».

___________
* Σημειώστε ότι πρόκειται για ομάδα ολίγων ατόμων, όταν... ξεκίνησε η επανάσταση του Πάντζο Βίλα χωρίς αυτούς! όπου διαμαρτυρήθηκε υπέρ του Κουφοντίνα, γινόμενη συνόνυμή του και που αφελώς έγιναν είδηση από τοπικό σάιτ, στο οποίο αναγράφηκαν και τα παρακάτω σχόλια: 



Γιώργος Μοσχος Αποκλείεται, γιατί στην αίθουσα δεν χώρεσαν όλοι ούτε αυτοί που πήγαν να ακούσουν. Έφεραν μέχρι και καρέκλες δανεικές οι άνθρωποι του ΕΕΣΠ, έβγαλαν στην άκρη και τα τραπέζια. Και πάλι το χωλ του ΕΕΣΠ ήταν κατάγιομο από κόσμο. Πότε μπήκαν στην αίθουσα οι Κουφές...Ντίνες; Μάλλον αυτοί που ήσαν στην αίθουσα, αφού δεν είδαν κάτι τέτοιο, θα έμοιαζαν με τυφλές...μύγες! Σο-βα-ρό-τη-τα. Ονόματα που τιμούν τα ελληνικά Γράμματα, τον Πολιτισμό, την Ιστορία και τον Αθλητισμό ήρθαν να τιμήσουν την πόλη και να μιλήσουν για το σοβαρό θέμα της ανόδου της ακροδεξιάς και αναφέρεται ως θέμα είδησης είκοσι ...κουφές...Ντίνες; Και πότε; Όταν ο δημοσιογράφος Κ. Αρβανίτης εκτίμησε πως η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ από ΝΔ θα είναι 3 μονάδες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Και τούτο 15 μέρες πριν τις εκλογές.  https://gzmosxos.blogspot.com/2019/05/3_13.html


ΟΛΓΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
Έτσι ακριβώς έγινε!

ΟΛΓΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΙ!

Γιώργος ΜοσχοςΤι υπέροχοι; Τίποτα δεν ακούστηκε στην αίθουσα. Μέχρι που κάποιοι είπαν να τους καλέσουν για καφέ! Έφθασαν μέχρι το πλατύσκαλο, φώναξαν εναντίον του Πρύτανη -μπέρδεψαν τον ΕΕΣ με το Πανεπιστήμιο- και μόλις τους απάντησαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι, τότε είπαν να αφήσουν την... επάνασταση για Κουφο...ντίνα για κάποια άλλη καλοκαιρινή βραδιά. Ήταν και αφέγγαρη χθες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: