ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Βολονταρισμός με ολίγη από Μαυρογιαλούρο ο Πελετίδης!

Η εργασία είναι δικαίωμα και αξιοπρέπεια. Κανείς δεν αμφισβητεί το ρηθέν, αν και ουδέτερο. Προέρχεται σε αυτή τη μορφή του, αναγραμμένο στο πανό, των μέχρι χθες εργαζομένων με σύμβαση στο Δήμο Πατρέων, του κομμουνιστή δημάρχου Κ. Πελετίδη.


Δεν βρήκε τρόπο να απασχολήσει τους απολυμένους με δίμηνο πρόγραμμα,  σε συνεννόηση με το Υπουργείο, που είναι θετικό!

Και σήμερα το πρωί, ελάχιστοι ήσαν στην διασταύρωση της οδού Καραϊσκάκη με την οδό Γούναρη, εκεί που για τις ανάγκη της τηλεθέασης είχαν στηθεί δύο αντίσκηνα για να τα μετατρέψουν, τα πατραϊκά ΜΜΕ, σε αντίσκηνα για 290 εργαζομένους που απολύθηκαν από το Δήμο Πατρέων του κομμουνιστή δημάρχου Κώστα Πελετίδη.

Αυτού του δημάρχου, που δεν βρήκε τρόπο να τους απασχολήσει με δίμηνο πρόγραμμα,  σε συνεννόηση με το Υπουργείο, που είναι θετικό, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, ενστάσεις και λοιπά, όπου μετά θα γίνουν τοποθετήσεις εργαζομένων, όπως σε ολόκληρη τη χώρα, για τις ανάγκες των δήμων.  

Βολονταρισμός με ολίγη από Μαυρογιαλούρο, είναι η στάση του Δημάρχου στο θέμα αυτό. Χάιδεμα της ακοής των εργαζομένων και μπριζάρισμα κατά της κυβέρνησης. Ίσως και απάντηση στο ξεσκέπασμά του, από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑίου Γιώργου Ρώρου, υποψηφίου δημάρχου Πατρέων, επικεφαλής της παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, που αποκάλυψε την διπρόσωπη στάση Πελετίδη, έναντι του Αμερικανού πρέσβη, όπου τον Δεκέμβρη ήταν ο αποδιοπομπαίος  του αμερικανικού ιμπεριαλισμού στην Πάτρα και τον Μάη, προχθές, ο... ευεργέτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: