ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

«Η Κασσάνδρα στη Μαύρη Άμμο» αύριο στην Πάτρα

Ο συγγραφέας Μάνος Κοντολέων.

Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει η εκπαιδευτικός Βασιλική Ρεσβάνη. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Άννα Γεραλή

Το βιβλιοπωλείο discover (Discover Bookstore) και οι Εκδόσεις Πατάκη (Εκδόσεις Πατάκη-Patakis Publishers) σας προσκαλούν την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στις 20:00 στον χώρο του βιβλιοπωλείου στην παρουσίαση του βιβλίου του Μάνου Κοντολέων [Μάνος Κοντολέων (Manos Kontoleon)] «Η Κασσάνδρα στη Μαύρη Άμμο»

Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει η εκπαιδευτικός Βασιλική Ρεσβάνη. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Άννα Γεραλή.
 

«Έψαχνα πάντα τις λέξεις. Πρώτα εκείνες που θα πείθανε… Τους άλλους. Μετά όσες θα μπορούνε να παρηγορήσουνε… Εμένα. Πάντα λέξεις έψαχνα. Λέξεις που μου κρυβόντουσαν… Κι άφηνα τον καιρό να αποφασίζει… Και τώρα κι εγώ πεθαίνω… Η Κασσάνδρα εγώ είμαι.

Η ηθοποιός Άννα Γεραλή.
Η Κασσάνδρα… Μετά. Μετά από μια πτώση. Και ακόμα πιο πολύ μετά… Ίσως ως το σήμερα Η καταστροφή μιας ομαδικής παράκρουσης και το αδιέξοδο ενός ατομικού πάθους μέσα από την αφήγηση μιας γυναίκας που τα χνάρια της από το τότε φτάνουν ως τις μέρες μας. Το μυθιστόρημα ανασκαλεύει τους μύθους, αναζητά στιγμές από αρχαίες τραγωδίες και με μια απροσδόκητη αυθαιρεσία δημιουργεί το πορτρέτο ενός ατόμου που επιλέγει τη μοίρα του, την ώρα που ένας ολάκερος κόσμος χάνεται και στη θέση του γεννιέται ένας νέος.

Ένας ιδιότυπος πολιτικός προβληματισμός του χτες, έτσι όπως αντανακλάται στο σήμερα – ιδιότυπα πάντα».
Η εκπαιδευτικός Βασιλική Ρεσβάνη.

Περισσότερα για το βιβλίο: http://bit.ly/2x7fg5L

Δεν υπάρχουν σχόλια: