ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Ο εκλεκτός του Κούλη στη Πάτρα συμφωνεί με το 7ήμερο;

ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ: Γιώργος Ρώρος.

Υιοθετεί άραγε ο κ. Παπαδημάτος τις απόψεις περί εργασιακού μεσαίωνα;
Στον απόηχο της επίσκεψης του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα και τις πρόσφατες δηλώσεις του περί κατάργησης της πενθήμερης εργασίας, του 8ωρου και της ιδιωτικοποίησης της υγείας που έχουν προκαλέσει αναστάτωση, η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ απευθύνει δημόσια ερώτημα στον υποψήφιο κ. Παπαδημάτο που έχει, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και τους υπόλοιπους συνυποψήφιους, αν υιοθετούν τις συγκεκριμένες απόψεις και πως θα τις διαχειριστούν στην άκρως υποθετική περίπτωση που θα έρθει η ώρα της υλοποίησής τους.

«Αρκετές από τις απαράδεκτες εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη ακουμπούν και στο θεσμικό ρόλο της δημοτικής και περιφερειακής Αρχής.
Για παράδειγμα ποια είναι η επίσημη θέση του υποψήφιου Δημάρχου της Ν.Δ. στην Πάτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας που αφορά μεταξύ άλλων και το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο του οποίου εκτελεί χρέη Προέδρου ο εκάστοτε Δήμαρχος Πατρέων ή ποια είναι η θέση του για την κατάργηση της αργίας στο εμπόριο, την εργασία 7 ημέρες την εβδομάδα και το 8ωρο;
Δηλαδή οι δημοτικοί υπάλληλοι θα δουλεύουν και τις επτά ημέρες της εβδομάδας; Περιμένουμε να μας απαντήσει, γιατί σε κάθε περίπτωση οι προτεινόμενες αλλαγές από τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το κόμμα του έχουν προκαλέσει μεγάλη σύγχυση και αναστάτωση στους εργαζόμενους, οι οποίοι διαπιστώνουν πως θα χάσουν κάθε κεκτημένο δικαίωμά τους και θα μετατραπούν σε εργαζόμενους- λάστιχο», τόνισε ο επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γιώργος Ρώρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: