ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Εμπιστοσύνη και ο σεβασμός στην κρίση των 17ρηδων

Για τη συμμετοχή και τη δυνατότητα ψήφου στις εκλογές της 26ης Μαΐου, των 17άρηδων, για πρώτη φορά, μίλησε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.
Ο ίδιος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υπογράμμισε ότι βάση για τη συμμετοχή των νέων αποτέλεσε η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός στην κρίση τους και όχι ψηφοθηρικοί λόγοι, ενώ σημεώσε ότι η ψήφος στα 17 μπορεί να αποτελέσει ένα επιπλέον μέσο για την πολιτικοποίηση των νέων.

«Η πολιτικοποίηση δεν μπορεί να γίνει με το ζόρι, ούτε το γεγονός ότι ψηφίσεις είναι το αποκλειστικό κριτήριο της πολιτικοποίησης. Είναι ένα από τα πράγματα, για να μπορέσεις να εκφράσεις τις απόψεις σου, αλλά η πολιτικοποίηση έχει σχέση με την καθημερινή λειτουργία, με την εμπλοκή σου στα καθημερινά προβλήματα και βεβαίως με τις γενικότερες σου απόψεις», σημείωσε ο υπουργός Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: