ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

«Υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι μεταξύ Ποταμιού και ΝΔ»


«Δεν περίμενα -συνέχισε- να ακούσω αυτά που άκουσα από τον Σταύρο Θεοδωράκη στη Βουλή», είπε ο Σπ. Δανέλλης.





Σπύρος Δανέλλης: «Περίμενα μια πιο έντονη αντίδραση από το Ποτάμι για το λιντσάρισμα που δέχομαι»



 «...Ο κ. Βενιζέλος είναι ο τελευταίος που θα έπρεπε να ασκεί κριτική σε οτιδήποτε συμβαίνει στον προοδευτικό χώρο γιατί είναι αυτός που εξαΰλωσε το ΠΑΣΟΚ» μετά την εκπαραθύρωση του Γ. Παπανδρέου, είναι χαρακτηριστικό ότι από την οκταμελή ομάδα των ευρωβουλευτών εκείνης της περιόδου, η σχέση των επτά από τους οκτώ με το ΠΑΣΟΚ πάγωσε» είπε ο διαγραφείς από το ΠΟΤΑΜΙ κ. Δανέλλης, σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό News24/7.


 «Δεν περίμενα -συνέχισε- να ακούσω αυτά που άκουσα από τον Σταύρο Θεοδωράκη στη Βουλή. Περίμενα μια πιο έντονη αντίδραση από το Ποτάμι για το λιντσάρισμα που δέχομαι. Στις κατ ιδίαν συνομιλίες μας με τον Σταύρο Θεοδωράκη ο ένας έδειχνε κατανόηση προς τον άλλο για τα διλήμματα που αντιμετώπιζε». Κατά τον κ. Δανέλλη, «ο κ. Βενιζέλος είναι ο τελευταίος που θα έπρεπε να ασκεί κριτική σε οτιδήποτε συμβαίνει στον προοδευτικό χώρο γιατί είναι αυτός που εξαΰλωσε το ΠΑΣΟΚ» μετά την εκπαραθύρωση του Γ. Παπανδρέου, είναι χαρακτηριστικό ότι από την οκταμελή ομάδα των ευρωβουλευτών εκείνης της περιόδου, η σχέση των επτά από τους οκτώ με το ΠΑΣΟΚ πάγωσε».

Στα σχόλια για «γυρολόγο» απάντησε ότι «ένας τυχοδιώκτης πολιτικός έχει συμφέρον να τα βρει με την ανερχόμενη πολιτική δύναμη, δηλαδή με τη ΝΔ, εγώ έκανα το ακριβώς αντίθετο. Υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι μεταξύ Ποταμιού και ΝΔ και ασκείται πίεση ακόμη και για προεκλογική σύμπραξη. Πιστεύω ότι ο Στ. Θεοδωράκης θα μείνει σταθερός υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών. Περιμένω ότι ο Σπ. Λυκούδης θα υπερψηφίσει, μου είναι αδιανόητο ότι θα κάνει κάτι άλλο». 

Στην ερώτηση αν μπορεί να υπάρξει προοδευτικό μέτωπο με Τ. Κουίκ και Κ. Παπακώστα απάντησε ότι «αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Είναι φιλελεύθερο κόμμα το Ποτάμι με βουλευτή τον Ψαριανό; Ας μη μένουμε σε μεμονωμένα πρόσωπα, ας μη χάνουμε τη μεγάλη εικόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: