ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Πάρτο Αλλιώς

Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Ντόρα Μπακογιάννη: «Νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας έχει τους 151 βουλευτές, διότι υπήρξε μια ουσιαστική πολιτική συναλλαγή»
·        Κοίτα ποια μιλάει.
·        Γενικότερα για το μητσοτακέϊκο , δεν υπάρχει πολική «αμαρτία» , τουλάχιστον που να μην την έχει κάνει.

·        Εξ ιδίων λοιπόν κρίνει τα αλλότρια…
·        Αλλοίμονο σε εκείνους και εκείνες που προσβλέπουν σε αυτό το σόϊ…
·        Τρ. Μηταφίδης: Θα βάλω την αφίσα δίπλα στην καταδίκη μου από το έκτακτο στρατοδικείο της χούντας
·     
  
·        Αυτές οι αφίσες τιμούν όλους τους εικονιζόμενους.
·        Αυτοί που τι ανάρτησαν κρύβονται , δειλοί ,μοιραίοι, αρουραίοι …
·         Δάσκαλοι και καθηγητές που διαμαρτύρονται κατά του νέου συστήματος διορισμών συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις, καθώς αναβλήθηκε για την Πέμπτη η ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας.«Κλιμακώνουμε τον Αγώνα μας για να αποσυρθεί η τροπολογία-λαιμητόμος που οδηγεί σε απολύσεις συναδέλφους μας!
·        Μπορεί ένας(1) εκπαιδευτικός επώνυμα να βγει και να πει ότι μένει έξω από τους διορισμούς με το νέο σύστημα μοριοδότησης;
·        Ένας από τους 15.000 περίπου ,αναπληρωτές… (1)…
·        Αυτή τη φορά το mea culpa προέρχεται από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος, μιλώντας σε εκδήλωση στο Στρασβούργο με αφορμή τα 20 χρόνια του ευρώ, έκανε λόγο για «λίγη αλληλεγγύη απέναντι στους Έλληνες».
·        Γιούνκερ : Κατά τη διάρκεια της κρίσης χρέους, είπε, «ήρθε η λιτότητα, αλλά όχι επειδή θέλαμε να τιμωρήσουμε όποιον δουλεύει και όποιον είναι άνεργος». «Οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις ήταν απαραίτητες», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Κομισιόν. Ωστόσο, μερικούς μήνες πριν τη λήξη της θητείας του, παραδέχεται ότι: «Δεν ήμασταν αρκετά αλληλέγγυοι με την Ελλάδα και τους Έλληνες» κατά τη διάρκεια της κρίσης χρέους», προσθέτοντας ότι «έχουμε προσβάλει τους Έλληνες»
·        Νηφάλιος…
·         Μιχάλης Κωσταράκος:  «Οι κ. Τσίπρας, Καμμένος και Αποστολάκης τελικά ενέπλεξαν στον πολιτικό ελιγμό επιβίωσής τους τις ΕΔ, δίνοντας τους ρόλο στην πολιτική σκακιέρα. Δεν είναι θέμα εθνικής ομοψυχίας, εθνικής Άμυνας ή θέμα του Ναυάρχου Αποστολάκη μέχρι να υπουργοποιηθεί. Είναι απόλυτη και ξεκάθαρη μικροπολιτική επιλογή της Κυβέρνησης για την εξυπηρέτηση των πολιτικών της στόχων. Τίποτα περισσότερο. Και αυτό είναι και το μεγαλύτερο λάθος ή για μερικούς έγκλημα»,
·        Επικρατείας καλά είναι;
·        Θεοχάρης: Με τον Μητσοτάκη έχουμε κοινό πλαίσιο αξιών όχι παζαριών
·        Μεγάλη η …Χάρη του…
·        Ν. Κοτζιάς: «Ακούω κατηγορίες ότι η γειτονική χώρα θα φτάσει μέχρι το Αιγαίο. Η πραγματικότητα είναι ότι η Βόρεια Μακεδονία έχει μόλις το 1% της στρατιωτικής ισχύος μας και το ΑΕΠ της είναι μόλις το 6% του δικού μας».
·        Οι …γενναίοι του χαλβά…
·        Μα  τόσο…
·        Γραμμή από τον πρετεντέρη;…
·        Γραμματικάκης -Κύρκος
·        Ψαριανός –Αμυράς
·        Οι επιλογές άνδρα δείκνυσι…
·        Η ένδυση και η κόμμωση βαθμολογούνται ως απαράδεκτα…
·        Πολικά θα μπορούσε να μη πει τίποτα
·        Την κάλυψε πλήρως  ο  Μητσοτάκης…
·        Με 432 ψήφους έναντι 202, οι βρετανοί κοινοβουλευτικοί απέρριψαν τη συμφωνία που είχε κλείσει η Τερέζα Μέι με την ΕΕ - ήταν η βαρύτερη ήττα στη Βουλή των Κοινοτήτων για οποιαδήποτε κυβέρνηση από τη δεκαετία του 1920.
·        Τι κυρίες δεν τις χτυπάνε ούτε με τριαντάφυλλο…
·        Ακούς εκεί τα «γαϊδούρια»…
·        Δ. Τζανακόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης φλερτάρει στενά με ακροδεξιές ομάδες
·        Νομίζω έχουν ξεπεράσει το φλέρτ…
·         Συνουσιάζονται…
·        Αντώναρος για Μητσοτάκη: Τι μυαλά κουβαλάει;
·        Για να κουβαλάει πρέπει να έχει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: