ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Β. Κατσακούλης, απόμαχος εργασίας, όχι της κοινωνίας!

ΣΥΡΙΖΑ Ανατ. Διαμερίσματος Πάτρας. Ο Β. Κατσακούλης, (2ος από αριστερά) με τον οδοντίατρο Γραμμ. του Δημοτικού Συμβουλίου  Πατρέων Ηλ. Γρηγόρη στο βάθος, τον Στ. Γούτσο αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ σήμερα, στο προεκλογικό γλέντι του εκλ. κέντρου Ανατολικού Διαμερίσματος, στις 22-1-2015, περιστοιχιζόμενοι από εκλεκτές συναγωνίστριες.

Υπέρμαχος του συστήματος δημόσιας υγείας, το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια, ο Βαγγέλης Κατσακούλης, από την είσοδο του νέου έτους βγήκε στην απομαχία της εργασίας, φιλότιμη, ομολογουμένως από όλους τους συντελεστές λειτουργούς του ΠΠΝΠ, που υπηρέτησε τον άνθρωπο ως γαστρεντερολόγος, διευθυντής του ΕΣΥ. 

Ωστόσο τυγχάνει περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης Αντίσταση Πολιτών Δυτ. Ελλάδας και ευλόγως εικάζεται πως θα συνεχίσει να προσφέρει από την θέση του ως ενεργός πολίτης.

Γεννημένος το 1951 στη Μυτιλήνη, ο Ευάγγελος Κατσακούλης «πολιτογραφήθηκε» Πατρινός και αγάπησε την πόλη μας. Αυτή την αγάπη του προς τον τόπο και τους ανθρώπους, η τοπική κοινωνία της Αχαΐας του την ανταπέδωσε, στις εκλογικές αναμετρήσεις στις οποίες συμμετείχε ως υποψήφιος. Άνθρωπος της Αριστεράς, ο Βαγγέλης Κατσακούλης υπήρξε δυο φορές υποψήφιος.

Στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 ο Ευάγγελος Κατσακούλης ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα και εκλέχθηκε πρώτος επιλαχών βουλευτής λαμβάνοντας 16528 σταυρούς, ενώ στις περιφερειακές εκλογές του 2014 εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Αντίσταση Πολιτών» λαμβάνοντας 4866 σταυρούς.

Τον Αύγουστο του 2015, αποφάσισε να μην είναι εκ νέου υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά την πολύ καλή εκλογική του επίδοση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: