ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Πάρτο αλλιώς



 Του Ντίνου Βγενόπουλου

·        Μάρκους Ζέντερ:,Ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) Ζίγκμαρ Γκάμπριελ θα αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία να γίνει καγκελάριος, αν όχι με τη βοήθεια του λαού, τουλάχιστον με τη βοήθεια αριστερών κομμάτων. Γι αυτό και θα βαδίσει πάνω στη γέφυρα την οποία κατασκευάζει το κόμμα της Αριστεράς (Die Linke)».

·        Και εμείς χάρη σε  γέφυρα….  ΜΠΕΛΕΫ κυβερνώμεθα
·        Δεξιά μάλιστα …
·        Ο επιχειρηματίας Ιωάννης -Βλαδίμηρος Καλογρίτσας πρόσφατα κατέβαλε στις φορολογικές αρχές ποσό 4 εκατομμυρίων καθώς είχε σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αδικήματα που αφορούν επίσης αποκλίσεις μεταξύ καταθέσεων και δηλώσεων.
·        Καλά πληρώνουν και οι …δικοί τους;
·        Με 100 εκατομμύρια  ο Γιάννης Αντετοκούμπο  στους Milwaukee
·        Banks…
·        Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γεννημένος στις 6 Δεκεμβρίου 1994 στου Ζωγράφου, είναι Έλληνας επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής
·        Τα  συνεργαζόμενα ΜΜΕ ανακοίνωναν χθες τη διακοπή της συνεργασίας τους με τους δημοσιογράφους-ανταποκριτές στη Νέα Υόρκη, Θάνο Δημάδη και Δημήτρη Σουλτογιάννη, ή τουλάχιστον την προσωρινή παύση μέχρι την ολοκλήρωση της διαλεύκανσης της υπόθεσης. Παράλληλα υπήρξε έντονη αποδοκιμασία και από τα συνδικαλιστικά όργανα των δημοσιογράφων, την ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΕΣΥ.
·        Τώρα θα κλαίνε(;) ότι μείνανε άνεργοι…
·        Μπα …
·        Κάτι θα έχουν καβατζάρει…
·        Οκτώ στα 10 ακίνητα του Δημοσίου έχουν καταπατηθεί
·        Σιγά το πράμα
·        Εδώ είχαν καταπατήσει το  δημόσιο..
·        Πιο συγκεκριμένα :Όργιο καταπατήσεων δημόσιας γης αποκαλύπτουν τα στοιχεία από τις αρμόδιες υπηρεσίες σύμφωνα με τα οποία στα χέρια των καταπατητών βρίσκονται οκτώ στα δέκα ακίνητα του Δημοσίου στην Αττική αλλά και στην υπόλοιπη χώρα χιλιάδες στρέμματα δημόσιας γης είναι καταπατημένα και αποτελούν «Μήλον της Έριδος» μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και ιδιωτών.
·        Πως το είπε ο Κυριάκος;
·        Πίσω θα κοιτάμε τώρα;
·        Δεν πιστεύω να υπάρχει καμιά καταπάτηση…
·        Βενεζουέλα: Ένοπλη ληστεία σε ποδοσφαιρική αποστολή
·        Λένε ότι ο Μαδούρο το έκανε
·        Αυτοπροσώπως …
·         Δήμαρχος Λέσβου  Σπύρος Γαληνός : «Δεν ξέρω αν θα είναι σήμερα  ή μετά από μια-δύο μέρες αλλά αν δεν εκτονωθεί άμεσα η κατάσταση ασφαλώς θα έχουμε και νέα επεισόδια τα οποία θα είναι σοβαρότερα από τα χθεσινά». 
«Χθες κάηκε το hot spot  της Μόριας, υπάρχουν κινητοποιήσεις οι οποίες καθοδηγούνται από συγκεκριμένους κύκλους, ακροδεξιούς κύκλους τους οποίους συμπαρίσταται και κάποιοι άλλοι κομματικοί παράγοντες κομμάτων τα οποία βρήκαν την ευκαιρία για να αυξήσουν τις δυνάμεις των κομμάτων τους και όλο αυτό είναι ένα επικίνδυνο κλίμα το οποίο απειλεί να δημιουργήσει έκρηξη».
·        Έχουν γνώση οι φύλακες οι κοιμούνται
·        Στο πάπλωμα των βεβαιοτήτων τους;…
·        Η σουηδική τεχνολογική εταιρία Semcon εξέλιξε ένα αυτοκίνητο που κινείται αυτόνομα και έχει τη δυνατότητα να χαμογελά στους πεζούς βοηθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο να λύνονται μια σειρά από θέματα που προκύπτουν .
·        Είναι φιλικό το χαμόγελο
·        Ή μας την έχει στημένη;…
·        Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου τα καταγεγραμμένα Δημόσια Ακίνητα του Ελληνικού Δημοσίου και  στον Ν. Αχαΐας είναι 1.706 και το μεγαλύτερο μέρος αυτών είναι καταπατημένα.
·        …μόνο εγώ δεν έχω καταπατήσει…
·        Τετ α τετ Τσακαλώτου-Βελκουλέσκου
·        Ντέλια…
·        Ευκλείδη…
·        Αθανασίου: «Υπάρχει ένα αίσθημα ανασφάλειας στους κατοίκους που είδαν τους πρόσφυγες να σφάζουν τα ζώα του και να καίνε τα ελαιόδεντρα για να ζεσταθούν»
·        Κύριε Βουλευτή
·        Σε …καλό δρόμο είστε …
·        Τύφλα νάχει η χρυσαυγή…
·        ΕΦΣΥΝ: Εγνατία οδός: πωλείται :Τα 100 εκατ. ευρώ που θα εισπραχθούν θα κατατεθούν κατ' ευθείαν στο ταμείο του εξωτερικού για την εξυπηρέτηση του χρέους και ένα ποσοστό από τα ετήσια έσοδα των διοδίων θα δίνεται στο Δημόσιο. Μόνο τα έσοδα από τους επτά σταθμούς διοδίων ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.
·        Πωλείται όπως είναι προικισμένη…
·        Ελπίζω να μην πωλήσουν και την Απόλλωνος …
·        Τσίπρας στον ΟΗΕ: Αν δεν συμφωνήσουμε – με τη σημερινή Διακήρυξη – σε μία ισχυρή προσπάθεια να αντικαταστήσουμε τις επικίνδυνες μεταναστευτικές διαδρομές με άλλες νόμιμες και ανθρωπιστικές, αν δεν αντιμετωπίσουμε τις γενεσιουργά αίτια της μετανάστευσης, αν δεν επιταχύνουμε τη μετεγκατάσταση προσφύγων σε χώρες ανά τον κόσμο που δύνανται να τους φιλοξενήσουν, θα αποτύχουμε. Και το χειρότερο, θα δώσουμε χώρο σε εθνικιστικές, ξενοφοβικές δυνάμεις να δείξουν το πρόσωπό τους.
·        Ήδη βρίσκουν με τα διάφορα …αστέρια ανά χώρα …
·        Ν.Παπας: «Είναι προφανές ότι η Ν.Δ. αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής»
·        Δεν είναι αυτό κ. Υπουργέ…
·        Έχει φαλάκρα…
·        Καθολική…
·        Π. Ρηγας Γραμματέας ΚΠΕ ΣΥΡΙΖΑ: «Η μόνη λύση απέναντι σε αυτή τη στρατηγική είναι εμείς οι ίδιοι να βγούμε στον κόσμο να επικοινωνήσουμε και να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι σήμερα σημειώνοντας την ανάγκη «να βγουν προς τα έξω οι οργανώσεις και τα μέλη του κόμματος».
·        Προς το παρόν Παναγιώτη βγαίνουν τα μέλη από τις οργανώσεις…
·        Ο Αμερικανός Οικονομικών είχε μεταφέρει την επιθυμία της αμερικανικής ηγεσίας να οριστικοποιηθούν τα μέτρα διευθέτησης του ελληνικού χρέους πριν από τη λήξη της θητείας του Μπαράκ Ομπάμα.
·        Αν δεν διευθετηθεί
·        Δεν θα …παραιτηθεί;
·        Ο Στουρνάρας υπονομεύει την Attica Bank
·        Είπε ο Σπίρτζης
·        Ενός πολέμου
·        Μύριοι έπονται…
·        Για προσπάθεια απαξίωσης της οργάνωσης και του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης κάνουν λόγο μέλη και στελέχη της πρώην ΟΝΝΕΔ, τα οποία εξέδωσαν ανακοίνωση κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. Σημειώνουν, ακόμη, ότι «Δεν θα δεχτούμε ποτέ η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας να αντικατασταθεί από μια οργάνωση πρόθυμων και πειθήνιων ημετέρων».
·        Κάνε παιδιά να δεις καλό…
·        Αλλά και ο …γονιός …
·        Σε πέντε με έξι εβδομάδες ο μηχανισμός για τις «κόκκινες» οφειλές επιχειρήσεων
·        Κρεατομηχανή…
·        Κέντρα Ενημέρωσης – Υποστήριξης Δανειοληπτών για τα «κόκκινα» δάνεια
·        Να ξέρεις ρε παιδί μου
·        Πως το έπαθες…
·        Αναλυτικά, η πειθαρχική ποινή στην Γ. Τσατάνη επιβλήθηκε κατά πλειοψηφία λόγω των χειρισμών της στην υπόθεση του Α. Βγενόπολου, χειρισμοί οι οποίοι δεν συνάδουν με τα καθήκοντα της εισαγγελικής λειτουργού, σύμφωνα με το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο.
·        Πνεύμα και ηθική…
·        Ποσό-μαμούθ $7,3 δισ. για το λιμάνι της Μελβούρνης από Κινέζους, Αυστραλούς και Καναδούς ιδιώτες
·        Τα δικά μας κοψοχρονιά
·        Άτιμη …Κίνα 
·        Άλλους τους ανεβάζεις
·        Και άλλους –ΟΛΠ- του κατεβάζεις
·        Την τιμή
·        Στέλνουν ΕΝΦΙΑ και σε πεθαμένους προ δεκαετίας...
·        Θα φτύσω στους τάφους σας…
·        Διαψεύδει ο Σημίτης τα περί συνάντησης με τον Στουρνάρα
·        Έγινε…
·        Υπάρχει και εκείνη η εκκρεμότητα
·        Με τα SWAP s…
·        Τι υπερασπίζονται οι οπαδοί της … «Αριστείας»…
·        Περούκες, διαπλοκές , θαλασσοδάνεια, ρεμούλες
·        Υποβρύχια –που γέρνουν
·        Προμήθειες εμβολίων και όχι μόνο
·        Την παιδεία –δημόσια και ιδιωτική –ως εμπόρευμα
·        Και όχι μόνο…
·        …Ά(χ)ριστοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: