ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΥΣΕΑ με ζητήματα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή.

Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα τον ρόλο της Ελλάδας, ως πυλώνα ειρήνης και σταθερότητας σε μία εύθραυστη περιοχή, τονίζει ο Αλ. Τσίπρας.


«Τριγμοί» στη

Συνθήκη Λωζάνης

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝΙΣΕ  ΟΤΙ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ


“Η αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης που ρύθμισε ξεκάθαρα και οριστικά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το καθεστώς του Αιγαίου και των νησιών του, είναι επικίνδυνη τόσο για τις σχέσεις των δύο χωρών μας όσο και για την ευρύτερη περιοχή”, διαμήνυσε ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Τ. Ερντογάν.

Κατά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας ο Α. Τσίπρας ενημερώθηκε από τον Υπουργό Εξωτερικών, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για τις εξελίξεις όσον αφορά σε ζητήματα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ακόμη ότι “ανεξάρτητα από τις πραγματικές αιτίες που προκαλούν παρόμοιες δηλώσεις αμφισβήτησης της διεθνούς νομιμότητας, η Ελλάδα δεν πρόκειται να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο.

Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα τον ρόλο της Ελλάδας, ως πυλώνα ειρήνης και σταθερότητας σε μία εύθραυστη περιοχή.

Ως χώρα που υπερασπίζεται σταθερά τα κυριαρχικά της δικαιώματα επί τη βάσει του διεθνούς δικαίου”.

Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ είχε ως αντικείμενο τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στα Μέτρα Διαβεβαίωσης της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας 2015-2016, την ενεργοποίηση εξοπλιστικών υποπρογραμμάτων, και την επιλογή νέου Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
Η Συνθήκη της Λωζάνης προφανώς εξακολουθεί να ισχύει...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: