ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Αναζητείται Ήρα stop - μη εμφανισθείσα stop

Λοιπόν, ακούτε, ακούτε, όπως μου είπε ο Χρήστος, θα την μπαστακιάσουμε σε ύψος κι έτσι θα την περάσω... ζάχαρη για τρία χρόνια. Και να κλείσω τη θητεία μου. Κι άμα θέλει ο Σπαρτινός ας βγάλει τα... μάτια του μετά. Άμα δε θέλει ας βάλει την Ουρανία κι εγώ να δείτε που θα βάλω την Ήρα και θα το κάνουμε... Λισιστράτη εδώ! 




Μυστηριώδες νυκτερινό  τηλεγράφημα απεστάλη παρ' αγνώστου στα γραφεία του Istologiou G. Mosxou


Μυστηριώδες νυκτερινό  τηλεγράφημα απεστάλη παρ' αγνώστου στα γραφεία του Istologiou G. Mosxou, που ισχυρίζεται ότι εκφράζει το σύνολο των περιοίκων της Ξερόλακκας και πως πρόκειται για αποστολέα θεατή των χθεσινών νυκτερινών δρώμενων εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.

Και ειδικώς κατά την διάρκεια της Συνεδρίασης, όπου το μεν Σώμα συμβούλων συζητούσε την ενδιαφέρουσα πρόταση της δημοτικής Αρχής Πελτίδη, περί επεκτάσεως καθ' ύψος  του ΧΑΔΑ  Ξερόλακκας, οι δε εκπρόσωποι των περιοίκων διαμαρτύροντο για την απρόσμενη εξέλιξη, καθ' ότι ούτοι βασιζόμενοι σε δημοτικό σύμβουλο, υποστηριχτή των αιτημάτων τους, ήλπιζον στην παρουσία της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κι επειδή δεν δύνανται να πιστέψουν τις υποβολιμαίες πληροφορίες ότι, κατά το κοινώς λεγόμενο, ή κατά την λαϊκιστί χυδαία εκφορά λόγου: «την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια», την αναζήτησαν εναγωνίως και εν τη απελπισία τους, μη ανακαλύπτοντάς την, ζήτησαν την συνδρομή των ΜΜΕ, αποστέλλοντες το παρακάτω τηλεγράφημα:

Το παραθέτουμε μετ' επιφυλάξεως, καθ' ότι ο διάβολος στις λεπτομέρειες κρύβεται, αλλά και διότι δεν αποκλείεται αυτή να είναι δουλειά γνωστού ταραχώδους θηλυκού, με το ψευδώνυμο Ουρανία.
 
«ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙΗΡΑ STOP - MHEΜΦΑΝΙΣΘΕΙΣΑΔΗΜ.ΣYΜΒΟΥΛΙΟ STOP - ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ STOP - ΣΠΕΥΣΑΤΕΠΡΟΛΑΒΑΤΕ STOP - ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΑΤΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΕΜΦΑΝΙΣΗΣΞΕΡΟΛΑΚΚΑ STOP - ΠΑΡΑΤΑΞΗΔΗΜΑΡΧΟΥ STOP - ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣΓΝΩΡΙΖΕΙ STOP -

Δεν υπάρχουν σχόλια: