ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ...

    Του Ντίνου Βγενόπουλου
  ·        Σαρκοζί σε Μέρκελ
·        «Εσύ είσαι τα πόδια κι εγώ το κεφάλι»
·        «Nein! Εγώ είμαι η τράπεζα!» λέγεται ότι του απάντησε η Άγγελα .
·        Ας μη συζητήσουμε για το μυαλό του… κοντού

·        Αλλά ότι είναι τράπεζα η Αγγέλα
·        Να το συζητήσουμε
·        Deutsche Bank… 
·        Το «πράσινο φως» για τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου του υπερταμείου έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ το επόμενο βήμα είναι η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου.
·        Άντα Ψαρά: Το αστείο είναι ότι η επαγγελματική καριέρα (εκτός πολιτικής) του Μ. Βαρβιτσιώτη, του Κ. Μητσοτάκη και πολλών άλλων βουλευτών μαζί δεν φτάνουν να καλύψουν ούτε τα μισά από τα χρόνια που το κάθε ένα μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου  εργάστηκε στον εξειδικευμένο επαγγελματικό του χώρο, είτε ανήκει στον ιδιωτικό είτε στον δημόσιο τομέα.
·        Δεν προκάμανε
·        Πέσανε στα …βαρέα και ανθυγιεινά …
·        Εφημερίδα El Periodico: «Ο Σάντσεθ, ο οποίος ίσως προσδοκά να γίνει ένας νέος Τζέρεμι Κόρμπιν, στηρίζει το μέλλον του στην κομματική βάση, σε εκείνα τα μέλη τα οποία αφήνουν μηνύματα στις ραδιοφωνικές εκπομπές ζητώντας του να μην υποχωρήσει και να αντέξει στην πίεση».
·        Εδώ …κουρκουμπίνια…
·        Η Die Zeit σε δημοσίευμά της με θέμα την προσφυγική κρίση ερωτά; «Παραβιάζουν οι ελληνικές αρχές τη συμφωνία; Έχουν μήπως αποτύχει;». Η γερμανική εφημερίδα συμπεραίνει ότι για το πρόβλημα δεν ευθύνεται η Ελλάδα, αλλά άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες δεν πράττουν τίποτα για την αντιμετώπιση της κρίσης.
·        Κυριάκος-Φώφη-Ποτάμι: Η Ελλάδα φταίει…
·        Σταθάκης: Είμαστε δεσμευμένοι στην εφαρμογή του προγράμματος
·        Τι δεσμευμένοι Γιώργη μου ;
·        Χεροπόδαρα δεμένοι είμαστε
·        Το βάρος ενός μωρού τη στιγμή της γέννησης καθορίζεται σε ένα βαθμό (γύρω στο 15%) και από ορισμένα γονίδια του
·        Το υπόλοιπο καθορίζεται από τις …κακές παρέες
·        Του γονείς του…
·        Κώστας Παπαζάχος  καθηγητής Γεωφυσικής του ΑΠΘ: Κάθε μέρα οι Έλληνες …κουνιόμαστε. Τι ακριβώς εννοούμε; Περίπου 30-50 σεισμικές δονήσεις καταγράφονται στους σεισμολογικούς σταθμούς της χώρας και εντοπίζονται σε διάφορες περιοχές. Μόνο που ευτυχώς είναι μικρής έντασης, τις περισσότερες φορές ούτε τις αντιλαμβανόμαστε. Εξάλλου, «η σεισμικότητα στην Ελλάδα είναι σταθερά υψηλή εδώ και εκατομμύρια έτη. Αποτελεί επιστημονικό, αλλά και κοινωνικό παραλογισμό να νομίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει τα επόμενα έτη».
·        Κουνημένος λαός…
·        Κατρούγκαλος: Και να χτυπιέται το ΔΝΤ το ασφαλιστικό έχει κλείσει
·        Τώρα τι του λες
·        Μαλώνεις ρε μαλώνεις ;
·        Εγώ δεν μαλώνω
·        Έρχεται το «Μαύρο Φεγγάρι» που θα φέρει τη συντέλεια του κόσμου. Το τέλος του κόσμου είναι -για άλλη μια φορά- κοντά και σύντομα –δηλαδή αύριο - ο πλανήτης μας θα καταστραφεί και οι άνθρωποι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Κρίση του Θεού. 
·        Μάλλον ο Παπαζάχος έχει δίκιο
·        Οι άλλοι είναι κουνημένοι
·        Οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων εκτιμούν ότι εξαιτίας των 13 ειδικών και άλλων πρόσθετων εισφορών - περικοπών που επιβλήθηκαν από όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια, οι συντάξεις μειώθηκαν από 20% έως και άνω του 50%, με αποτέλεσμα να αποτελούν, πλέον, φιλοδωρήματα. Παρόλο δε, που οι συνταξιούχοι έχουν υποστεί τις 13 μνημονικές περικοπές, τα πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι τα  ασφαλιστικά ταμεία καταρρέουν από τα ελλείμματα, τα οποία εφέτος θα κινηθούν  κοντά στα 4 δισ. ευρώ, συνολικά.
·        Αξιομνημόνευτες
·        Οι  παλιές συντάξεις
·        Πάλι απορρίφθηκαν   τα ασφαλιστικά μέτρα
·        Των  καναλιών
·        Η …διάβρωση της δικαιοσύνης είναι Δεδομένη
·        Έχει μετατραπεί σε Λαϊκό Δικαστήριο …
·                S&P: Η Βρετανία θα βιώσει τα αποτελέσματα του Brexit, αλλά αργότερα
·        Μετά. ..θάνατον
·        Της Ε.Ε…
·        Μιλώντας στη γερμανική Βουλή, ο Σόιμπλε δήλωσε πως συμφωνεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι ότι στην Ευρώπη χρειάζονται περισσότερα μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης, επενδύσεις και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
·        Αν δεν μπορείς να δαγκώσεις γλύψε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: