ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Attica Bank: Τους διαψεύδουν οι πράξεις τους



“Αυτοί που, τον τελευταίο καιρό, καταβάλλουν μια συστηματική προσπάθεια να κάνουν το άσπρο μαύρο, διαψεύδονται, με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, από τις ίδιες τις πράξεις τους” υπογραμμίζουν κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για την Attica Bank και για στενή συνεργάτη του Χρ. Σταϊκούρα, που από διευθύντρια του πολιτικού του γραφείου διορίστηκε στο Δ.Σ. της τράπεζας. 

Στο δημοσίευμα με τίτλο “Από το Λύκειο στο... μεταπτυχιακό”, σημειώνεται πως η ίδια έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό από το οποίο απουσιάζει μόνο το πτυχίο παρότι ήταν προϋπόθεση για τίτλους και θέσεις τις οποίες αναφέρει ότι κατείχε.

Ειδικότερα, κυβερνητικές πηγές σχολιάζουν:

“Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», στενή συνεργάτης του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα φέρεται να υπηρετούσε παράλληλα, τόσο ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του τότε αναπληρωτή Υπουργού, όσο και ως μέλος του ΔΣ της Attica Bank και στέλεχος της τράπεζας και, μάλιστα, σε θέση αυξημένης ευθύνης.

Ταυτόχρονα, σε ό,τι αφορά την ίδια, εγείρονται ερωτηματικά για την επιστημονική της επάρκεια και, ενδεχομένως, για την νομιμότητα των τίτλων σπουδών που παρουσιάζει στο βιογραφικό της και βάσει των οποίων πιστοποιήθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος και διορίστηκε στην συγκεκριμένη θέση μετακλητής υπαλλήλου.

Αλήθεια, ο κ. Σταϊκούρας, η τότε διοίκηση της Attica Bank, οι αρμόδιοι φορείς της ΤτΕ, είχαν ελέγξει την πληρότητα και τη  νομιμότητα των στοιχείων αυτών; Ή μήπως όταν αφορά τα «δικά μας παιδιά», τέτοιες λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία;

Αυτοί που, τον τελευταίο καιρό, καταβάλλουν μια συστηματική προσπάθεια να κάνουν το άσπρο μαύρο, διαψεύδονται, με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, από τις ίδιες τις πράξεις τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: