ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Σε εξέλιξη πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών



Από τη Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, ότι είναι σε εξέλιξη το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών για το 2016, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Πατρέων και στα πλαίσια αυτά τα αρμόδια συνεργεία συνεχίζουν τις εργασίες ψεκασμού τόσο σε υδατοσυλλογές, λιμνάζοντα νερά και σε εντοπισμένες εστίες αναπαραγωγής για την καταπολέμηση των προνυμφών των κουνουπιών, όσο και σε όλα τα ρέματα και χειμάρρους καθ’ όλο το μήκος τους.


Στα πλαίσια αυτά, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, πρόκειται κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 29 Σεπτεμβρίου 2016, από 7:00 έως 9:30 π.μ. περίπου, να πραγματοποιηθεί ψεκασμός με τη χρήση κατάλληλου εντομοκτόνου, στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 τις ίδιες ώρες στο Β΄ Κοιμητήριο. 

Οι χώροι των Κοιμητηρίων θα παραμένουν κλειστοί κατά τη διάρκεια του ψεκασμού και παρακαλούνται οι πολίτες να μην εισέρχονται στο χώρο και να διευκολύνουν το έργο των συνεργείων μέχρι το πέρας των εργασιών ψεκασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: