ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Υπ. Εσ. Παν. Κουρουμπλής αύριο στην Πάτρα


Με αναβαθμισμένο περιφερειακό σχήμα, θα συσκεφθεί αύριο στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας ο Υπ. Εσ. Παν. Κουρουμπλής.


Σαρωτικός ανασχηματισμός στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο εσωπαραταξιακού διακανονισμού

Αύριο Παρασκευή το πρωί, ώρα 9.00 θα πραγματοποιηθεί Εκτελεστική Επιτροπή στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας με το νέο σχήμα που προέκυψε μετά τον σαρωτικό ανασχηματισμός στον οποίο προέβη ο αντιπεριφρειάρχης Δυτ. Ελλάδας Απόστ. Κατσιφάρας, ενώ μιάμιση ώρα μετά, στις 10.30, θα πραγματοποιηθεί, στα γραφεία της Περιφέρειας, σύσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή, για θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση.
Αναλυτικά σήμερα, στο πλαίσιο εσωπαραταξιακής συνεννόησης και μετά από πιέσεις ενδιαφερομένων, που κατά την συγκρότηση του σχήματος είχαν λάβει την διαβεβαίωση από τον Περειφερειάρχη, ότι στις θέσεις ευθύνης θα εναλλαχθούν σε κάποια στιγμή, ώστε για παράδειγμα ο Δημ. Δριβίλας να αναβαθμισθεί, καθότι ήταν δεύτερος στην λήψη σταυρών κατά τις εκλογές και άλλων υποψηφίων.
Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας τονίζει:
«Θέλω να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, τον Νίκο Υφαντή και τον Γιώργο Αγγελόπουλο που από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων μας το 2011, βαδίσαμε μαζί άοκνα και με συνέπεια. Η συμβολή τους στη συνέχεια θεωρώ ότι θα είναι συνεχής και η εμπειρία που θα μεταφέρουν ανεκτίμητη.
Επίσης, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λάμπη Αριστειδόπουλο, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε με θέρμη την δύσκολη αρμοδιότητα των οικονομικών της Περιφέρειας, στο οποίο και ανταπεξήλθε στο μέγιστο βαθμό, καθώς και στον Αντώνη Χαροκόπο, ο οποίος και θα συνεχίσει να ασκεί τις ίδιες αρμοδιότητές του από τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου».

Οι αρμοδιότητες που ανατέθηκαν
Με Απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, ορίζονται οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες και Βοηθοί Περιφερειάρχη, ως εξής:
        Κώστας Καρπέτας, Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα της Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας
        Δημήτρης Δριβίλας, Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης
        Παναγιώτης Μπράμος, Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Οικονομικών
        Νίκος Μπαλαμπάνης, Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Ενέργειας και Περιβάλλοντος
        Κώστας Μητρόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης.
Παραμένει ο Γιάννης Λύτρας, Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Υποδομών και Δικτύων.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ορίζεται Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων και Βοηθός Περιφερειάρχη.
Ο Αντώνης Χαροκόπος ορίζεται Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα της Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Βοηθός Περιφερειάρχη.
Ο Γιώργος Τσόγκας ορίζεται Πρόεδρος του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας.
Παραμένουν Βοηθοί Περιφερειάρχη και Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στον τομέα τους, οι Χρήστος Μπούνιας (Έρευνας και Καινοτομίας) και Δημήτρης Κωσταριάς (Αθλητισμού, Ολυμπισμού και Εθελοντισμού).
Επίσης, παραμένουν ο Σάκης Μαυρόγιαννης, Πρόεδρος του Συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής και ο Τρύφωνας Φωτόπουλος, Πρόεδρος της Αναπτυξιακής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Αναπληρωτές Περιφερειάρχη ορίζονται οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων ανά νομό ως εξής, με σειρά αναπλήρωσης:
        Για την ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας: Χριστίνα Σταρακά, Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ
        Για την ΠΕ Αχαΐας: Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ
        Για την ΠΕ Ηλείας: Γιώργος Γεωργιόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: