ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Συναντήσεις Παππά με υποψήφιους καναλάρχες

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (ALTER EGO M.M.E. A.E) είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλ.Τσίπρας και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών ενώ αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζου.


Τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με τον Θ.Κυριακού του ΑΝΤΕΝΝΑ και θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Ι.Σαββίδη μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ανακήρυξης του ως υπερθεματιστή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τις πρώτες επαφές που έγιναν με τους υπερθεματιστές προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι συναντήσεις, το κλίμα που υπήρχε τόσο από την πλευρά της κυβέρνησης όσο και από τους καναλάρχες, ήταν ότι όλοι θέλουν να ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης άμεσα.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η διαδικασία ανακήρυξής του Ιβάν Σαββίδη ως υπερθεματιστή προχωρά κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: