ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Εγκρίθηκε με 152 ψ. από τη Βουλή το πολυνομοσχέδιο


Στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν ΝΔ, Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ συμμετείχαν 293 βουλευτές!

Εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που ανοίγει το δρόμο για την εκταμίευση της δόσης των 2,8 δις ευρώ.


Στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν ΝΔ, Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ συμμετείχαν 293 βουλευτές. Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν 152 βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ καταψήφισαν 141 βουλευτές από ΝΔ, Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων και οι Στάθης Παναγούλης και Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Από την ψηφοφορία απουσίαζαν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο πρ. πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι Γιάννης Τραγάκης και ο Βασίλης Κικίλιας από τη ΝΔ, ο ασθενής βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας, και οι ανεξάρτητοι Νίκος Νικολόπουλος και Χάρης Θεοχάρης (απουσιάζει στις ΗΠΑ). Έστειλαν επιστολή με την ψήφο τους η οποία όμως δεν προσμετράται.

Δ. Κουτσούμπας: Τέλος οι θυσίες για τα κέρδη των λίγων

«Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να πει: Τέλος οι θυσίες για τα κέρδη των λίγων», τόνισε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημητρης Κουτσούμπας σημειώνοντας ότι «η αρνητική ψήφος μας στο νέο αντιδραστικό πολυνομοσχέδιο είναι δεδομένη. Δεδομένη θα είναι και η πάλη μας ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές».

Σημείωσε, πως «τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, επιβεβαίωσαν «την αντιλαϊκή στρατηγική σύμπλευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης της ΝΔ γύρω από τους στόχους του κεφαλαίου για ανάκαμψη της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητάς του».

Η Φώφη Γεννηματά προόθησε τη διαπλοκή

Σε υψηλούς τόνους η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επέκρινε την κυβέρνηση για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, βάλλοντας ευθέως κατά του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά. Έτσι η Φώφη Γεννηματά προόθησε τη διαπλοκή.

«Ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την ψήφο τους απόψε ολοκληρώνουν την άνευ όρων παράδοση του εθνικού πλούτου σε ξένα συμφέροντα. Πρόθυμοι, υπάκουοι και υποταγμένοι στις πιο σκληρές απαιτήσεις των δανειστών», τόνισε και περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση λέγοντας ότι οι μόνοι που δεν το αντιλαμάνονται είναι ο κ. Τσίπρας και τα κυβερνητικά στελέχη.

Επίσης υποστήριξε ότι τον περασμένο Μάιο έλεγαν ψέματα ότι δεν θα ιδιωτικοποιηθούν δημόσιοι οργανισμοί και ότι νέοι επαγγελματίες δεν θα επιβαρυνθούν με επιπλέον βάρη - αλλά γίνεται το αντίθετο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: