ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Απρέπεια Κουμουτσάκου - Επίθεση κατά του Σ.τ.Ε

 Με αφορμή την κατάκτηση της άδειας ΤV από τον μη εκλεκτό της Ιβάν Σαββίδη

Πρωτοφανή χαρακτηρίζει η κυβέρνηση τη δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκου, ο οποίος ανέφερε επί λέξει ότι «μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα στο ΣτΕ, η υπόθεση  «τηλεοπτικές άδειες» έγινε από σκοτεινή, σκοτεινότερη», με αφορμή την επιλογή του μη εκλεκτού της Σαββίδη.


«Η αδιανόητη αυτή δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ, επιχειρεί ευθέως να αμφισβητήσει την ικανότητα της Δικαιοσύνης και μάλιστα ενός ανώτατου Δικαστηρίου, όπως το ΣτΕ, να απονείμει δικαιοσύνη, στοχοποιώντας μια δικαστική λειτουργία και μια συγκεκριμένη διαδικασία ως «σκοτεινή»» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο.

«Η σαφής απάντηση της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ επισημαίνει ήδη ότι όσα «σκοτεινά» αναφέρονται στον τύπο για την ματαίωση της συνεδρίασης του ΣτΕ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ωστόσο, η ευθύνη της ΝΔ για την πρωτοφανή αμφισβήτηση των έργων της ελληνικής Δικαιοσύνης είναι βαρύτατη» τονίζει η κυβέρνηση.

«Η διαγωνιστική διαδικασία συνεχίζεται ομαλά και ταχύτατα, δεδομένου ότι όλες οι μέχρι τώρα αποφάσεις του ΣτΕ επί των ασφαλιστικών μέτρων ήταν απορριπτικές», είχαν αναφέρει νωρίτερα κυβερνητικές πηγές, αναφορικά με την αναβολή εκδίκασης της συνταγματικότητας του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

«Και στην περίπτωση της εκδίκασης της συνταγματικότητας του νόμου, πρέπει να αφεθεί το ανώτατο δικαστήριο να αποφασίσει ανεπηρέαστο», συμπλήρωσαν οι ίδιες πηγές, παραπέμποντας, στο κλίμα πιέσεων που περιγράφεται στη σημερινή ανακοίνωση του ΣτΕ.


Πρωτοφανής δήλωση αμφισβήτησης του ΣτΕ από ΝΔ

«Μετά τους ισχυρισμούς του νομικού συμβούλου υποψήφιων διεκδικητών τηλεοπτικής άδειας, καθώς και μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η υπόθεση “τηλεοπτικές άδειες” έγινε από σκοτεινή, σκοτεινότερη» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Κάθε μέρα που περνά, επιβεβαιώνεται ότι η υπόθεση αυτή έχει καταρρεύσει. Όχι μόνο στη συνείδηση των πολιτών, αλλά και στην πράξη. Μόνη λύση η πρόταση που εξαρχής υπέβαλε η Νέα Δημοκρατία: Κατάργηση του νόμου Παππά και διεξαγωγή νέου διαγωνισμού από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης» κατέληξε ο εκπρόσωπς Τύπου της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:  
Οριστικά Ιβάν Σαββίδης και οι Alpha και Star φρίττουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: