ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Με κουβά και κόλα τώρα για... αφισοκόλληση!


Ο ακτιβιστής Στ. Λεουτσάκος


Οι δυο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αθ. Πετράκος και ο Στ. Λεουτσάκος, οι οποίοι ανήκουν στην Λαϊκή Ενότητα του Π. Λαφαζάνη, πέταξαν προκηρύξεις από τα θεωρεία της Βουλής στην αίθουσα της Ολομέλειας κατά των ιδιωτικοποιήσεων, με σκοπό να δει το φως της δημοσιότητας το εξαφανισμένο πολιτικό  τους μόρφωμα.

 
Ε, ας τους δώσουμε λίγο χώρο στο πάνελ της δημοσιότητας! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μόνο οπλο τους ήσαν οι προκηρύξεις στο μπουφάν του Πετράκου. Αχ βρε καημένε Θανάση, πως καταντήσατε. Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες σου δεν θα το είχες δει, τότε που άρχισαν να σας ζώνουν τα φίδια ότι θα καταντήσετε σαν το μουλού κουκουέ, εκεί που μιλούσατε για τον εναπομείναντα ΣΥΡΙΖΑ!  

Η ακτιβίστικη κίνησή τους αιφνιδίασε τους πάντες. Αλλά μετ' ολίγου επενέβη η παρέμβαση της αστυνομικής φρουράς της Βουλής και απ' το αυτί και στο δάσκαλο, προκειμένου να οδηγηθούν εκτός Κοινοβουλίου. 

Και να σκεφτεί κανείς πως είχαν έδρανα στη Βουλή κάποτε. Αλλά τους πήρε τα μυαλά η Ζωή και πήγαν αντάμα κατ' ανέμου!

Οι δυο πρώην βουλευτές είχαν πάει για να παρακολουθήσουν την συζήτηση για τα προαπαιτούμενα, μεταξύ των οποίων και η μεταβίβαση δημοσίων επιχειρήσεων στο νέο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων. Τους είχαν ενημερώσει ο Κυριακούθλης και τα άλλα τα παλικαράκια, που ζήτησαν ονομαστική ψηφοφορία, πως πάει ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε. Αλλά που; Εφτάψυχος και με τάση για μακροημέρευση!

Αφού ήπιαν καφέ στο καφενείο της Βουλής, κατευθύνθηκαν στα θεωρεία, ενώ ξαφνικά σηκώθηκε ο κ. Πετράκος, άνοιξε το μπουφάν του και πέταξε τις προκηρύξεις.


 Ωραία κυρ Θανάση, από αύριο κόλα και αφίσες στην Ομόνοια. Κι όταν σου περισσεύσει χρόνος, κατευθείαν στη Ζωή να σε καθοδηγήσει! 

Μην ξεχάσετε να πάρετε και τον Λαφαζάνη, γιατί σήμερα την «κοπάνησε», από το... καθήκον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: