ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Από Δευτέρα ο νόμος για την "εθελοντική κινητικότητα"

Τη Δευτέρα στη Βουλή ο νόμος για την εθελοντική κινητικότητα
Την πρώτη της συνεδρίαση είχε σήμερα, με την παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορου Βερναρδάκη, η Ομάδα Εργασίας που συστάθηκε, με αντικείμενο τη μελέτη του νέου κλαδολογίου στο δημόσιο τομέα, καθώς και τη μελέτη για τη σύσταση διυπουργικών κλάδων. 

«Η Ομάδα Εργασίας θα έχει εντός των αμέσως επόμενων μηνών ολοκληρώσει το έργο της, με την πρόταση για ένα νέο κλαδολόγιο που θα ανταποκρίνεται στις επιτακτικές ανάγκες για βαθιές αλλαγές στο δημόσιο», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Υπ.Δ.Μ.

Η πρωτοβουλία για την επαναρύθμιση του κλαδολογίου έρχεται να συμπληρώσει οργανικά το νόμο για την εθελοντική κινητικότητα στο δημόσιο, που κατατίθεται την Δευτέρα 3/10 στη Βουλή, καθώς και τις εργασίες για τους νέους οργανισμούς και οργανογράμματα που ετοιμάζονται πυρετωδώς.   
Την Ομάδα Εργασίας για το νέο κλαδολόγιο απαρτίζουν στελέχη του Δημοσίου Τομέα, με εξειδίκευση στα θέματα της δημόσιας διοίκησης.

Η Ομάδα Εργασίας θα συνεργαστεί με στελέχη όλων των Υπουργείων και των ειδικών κλάδων, οργανώνοντας, εκτός των άλλων, και μια ευρεία διαδικασία διαβούλευσης με τους εργαζόμενους στο Δημόσιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: