ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Πάρτο Αλλιώς



 Του Ντίνου Βγενόπουλου…
·        Με αυτά τα λόγια, μεταξύ άλλων, είχε σχολιάσει ο μητροπολίτης Μαντίνειας και Κυνουρίας, Αλέξανδρος Βασιλόπουλος τους ομοφυλόφιλους.  «Είναι άνθρωποι της ανωμαλίας και αυτή καταδικάζεται από τη ζωή και την κοινωνία. Τους λυπάμαι, προσεύχομαι να τους συγχωρήσει ο Θεός, να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας μας. [...]
Τους αγαπώ, δεν τους εκτιμώ βέβαια, αλλά τους λυπάμαι. [...] Εφόσον εμμένουν στην αμαρτία και στο πάθος τους, είναι καταδικαστέοι. Είναι άρρωστοι, έχουν πάθος. Θα πρέπει να προσπαθήσουν να θεραπεύσουν την αρρώστια τους».
·        Ο εισαγγελέας τον κάλεσε για τους χαρακτηρισμούς «ανώμαλοι», «άρρωστοι»
·        Και ο Μητροπολίτης είπε : Δεν Θυμάμαι να είπα κάτι τέτοιο ενώ παράλληλα «κάρφωσε» άλλους μητροπολίτες λέγοντας ότι έχουν πει χειρότερα
·        (Πλ) Άγιοι άνθρωποι…
·        Οι Οικολόγοι Πράσινοι και οι βουλευτές μέλη τους ψηφίζουν ΟΧΙ στο άρθρο του πολυνομοσχεδίου που ρυθμίζει τη μεταβίβαση των μετοχών του Δημοσίου σε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ.
·        Σάπιο νερό…
·        Τα πρώτα συμπεράσματα από το ντιμπέιτ καταγράφουν ευρεία επικράτηση για την Χίλαρι Κλίντον, ενώ οι αναλυτές επισημαίνουν ότι και οι δύο υποψήφιοι απέφυγαν να κάνουν κάποιο μεγάλο λάθος.Το γκάλοπ του CNN δίνει τη... νίκη στην Χίλαρι Κλίντον με ποσοστό 62% έναντι 27%.
·        Νίκησε η Χάρυβδη
·        Ο σκύλος δεν έπεισε …
·        1,33 το τ.μ δεν κάνει ούτε στο χωριό μου,
·        Που δεν φυτρώνει ούτε πέτρα.
·        1,5 είναι …ίσως
·        Στην καρδιά του Ιονίου όμως;
·        Κάτι παραπάνω αξίζει
·        Γι αυτό αγοράζει ο Εμίρης
·        Και όχι ο κακομοίρης…
·        Αλ. Τσίπρας: "Επιτέλους στην Ελλάδα πρέπει να δοθεί το συντομότερο δυνατό ό,τι ακριβώς η ίδια η συμφωνία προβλέπει και η χώρα μας δικαιούται: Συγκεκριμενοποίηση των μέτρων για την ελάφρυνση χρέους χωρίς νέες παρατάσεις και αναστολές"
·        Μου αρέσει η αισιοδοξία αυτού του παιδιού…
·        Ανοίγει ο δρόμος για «κόκκινο-κόκκινο-πράσινη» κυβέρνηση στο Βερολίνο. Mετά τις διερευνητικές συνομιλίες τις οποίες διεξήγαγε ο σοσιαλδημοκράτης (SPD) επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης (και δήμαρχος της πρωτεύουσας) Μίχαελ Μίλερ με την Αριστερά (Die Linke) και τους Πράσινους (Gruene), τα τρία κόμματα ξεκινούν πλέον συνομιλίες για το σχηματισμό τρικομματικής κυβέρνησης
·        Σας το είχαμε πεί
·        Πλάκα –πλάκα
·        Άλλα είμαστε έγκυροι
·        Αν και όχι έγκαιροι
·        Πάντα …
·        "Κανένα ξεπούλημα" δεν υπάρχει "δεν ιδιωτικοποιούνται οι ΔΕΚΟ" δήλωσε κατηγορηματικά, ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης υπογραμμίζοντας ότι η δημιουργία του Υπερταμείου αποτελούσε επιδίωξη της σημερινής κυβέρνησης και αποσκοπεί στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσία κι όχι στην εκποίηση της όπως είχε στόχο το ΤΑΙΠΕΔ.
·        (για τα ) Δανεικά μπαίνουν στο Ταμείο
·        Ελπίζουμε και όχι αγύριστα …
·        Γκούσταβ Χορν:«Οι γερμανικές κυβερνήσεις απαίτησαν από τους πολίτες τις περασμένες δεκαετίες να μειώσουν τις διεκδικήσεις τους», οι κοινωνικές παροχές περικόπηκαν δραστικά, απορυθμίστηκε η αγορά εργασίας και έτσι αυξήθηκε η πίεση των μισθών προς τα κάτω. «Η αγοραστική δύναμη της μεσαίας τάξης είναι στάσιμη πάνω από δέκα χρόνια. Οι πιθανότητες ανέλιξης εξανεμίστηκαν και αυτό καταστρέφει ελπίδες και προοπτικές».
·        Και δεν απάντησες στο χθεσινό τέστ…
·        Να το πάρει το ποτάμι λοιπόν
·        Ο Σόϊμπλε
·        Και χθες ο Ντομπροβσκις
·        Τελικά δεν γλυτώνουμε από τους …ρώσους
·        Κόπηκε ο Βλαδίμηρος
·        Έρχεται ο Ιβάν
·        Έχουν τα ονόματα συμβολισμούς;…
·        Η κα Ζιάκα ήταν μέλος των επιτροπών του διαλόγου με την εκκλησία οποίος διεξήχθη για πέντε χρόνια, σημειώνει ότι «ο πόλεμος που γίνεται ενάντια στις αλλαγές είναι χωρίς ουσία και περιεχόμενο» αφού με τα νέα προγράμματα «συνδέεται η θρησκεία με την κοινωνία, και αποδίδεται ο πλούτος της ορθοδοξίας η οποία δεν ήταν ποτέ κλειστή στον διαθρησκειακό διάλογο». 
·        Να αλλά υπάρχουν οι «ταλιμπάν» της  Ν.Δ , του ΠΑΣΟΚ
·         Τουλάχιστον
·        Αυτοί είναι ικανοί να βομβαρδίσουν τον Παρθενώνα
·        Στο όνομα   του Θεού…
·        Λες και θα τους επέτρεπε
·        Αν τον ρωτούσαν…
·        Ο ΟΑΣΘ διεκδικεί 130 εκατ.
·        Γιατί έτσι τους αρέσει…
·        Έτσι έμαθαν …

·        Πρωτάθλημα κολύμβησης για γοργόνες στη Γερμανία 

·        Εδώ θα κάνουμε πρωτάθλημα …για μάγκες …

·        Και το καλοκαίρι

·        Γοργόνες και Μάγκες …

·         Αλέξης Τσίπρας: «Απευθύνω ανοιχτή πρόταση σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις για να ξαναφτιάξουμε τη χώρα με την κοινωνία όρθια», και υπογράμμισε ότι από αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.
·        Αν δεν το κάνεις συγκεκριμένο
·        Θα βάλει και η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες
·        Ξέρεις πόσα λιμοτάγαρα περιμένουν;…
·        «Μία νέα κυβέρνηση ήρθε με μία λαϊκιστική στάση, πως δεν χρειαζόμαστε πλέον λιτότητα, πως θα ξοδέψουμε όσα θέλουμε, και ουσιαστικά η Ελλάδα σήμερα εφαρμόζει αυστηρότερα μέτρα λιτότητας από ό,τι θα χρειαζόταν εάν οι [μεταρρυθμίσεις] της προηγούμενης κυβέρνησης είχαν συνεχιστεί» είπε ο Ντομπρόβσκις, όπως μεταδίδει το Reuters.
·        Ξετσίπωτοι , χυδαίοι, προκλητικοί
·        Τι έχουν τα έρμα-Ευρώπη- και ψοφάνε.
·        Τη Δευτέρα η τιμή της μετοχής της Deutsche Bank υποχωρούσε κατά 6% στα 10,74 ευρώ - πρόκειται για το χαμηλότερο επίπεδο από τη δεκαετία του 1980. Σημειωτέον ότι από την αρχή του 2016 η μετοχή της Deutsche Bank έχει χάσει πάνω από το 50% της αξίας της.
·        Για ετοιμαστείτε
·        Θα τη σώσει η Μέρκελ και ο Σόιμπλε
·        Με δικά μας λεφτά…
·        Των ευρωπαίων πολιτών
·        Και στην Γαλλία αυξήθηκε η ανεργία και 50.000 άτομα τον Αύγουστο
·        Οι …λαϊκιστές του Ολάντ;
·        ‘Η ο …ρεαλισμός  του;

·        Γιούνκερ, ο Σουλτς :Οι δύο πολιτικοί κατηγορούνται ότι έχουν κάνει συμφωνία για να διασφαλίσει ο ένας την εξουσία του άλλου

·        Δυο-δυο στη μπανιέρα δυο-δυο…

·        Ευάγγελος Βενιζέλος:, μιλώντας σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, τάχθηκε υπέρ της άμεσης διενέργειας εκλογών, ενώ περιγράφοντας το ενδεδειγμένο κατ' εκείνον κυβερνητικό σχήμα, φωτογράφισε τη συνεργασία της Ν.Δ. με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, κάνοντας λόγο για κυβέρνηση «με όσες δημοκρατικές και ευρωπαϊκές δυνάμεις αποδέχονται το πλαίσιο της αλήθειας και της ιστορικής συνευθύνης».

·        Ε, όχι πάλι

·        Πόσο Σαμαρά και Βενιζέλο να αντέξει αυτή η χώρα…

·        Στη δήλωσή του, ο κ. Μητσοτάκης κατηγορεί για ανικανότητα της κυβέρνηση με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα σε Μυτιλήνη και Χίο, κάνει λόγο για έλλειψη κεντρικού σχεδιασμού που εντείνει τις ξενοφοβικές τάσεις, ενώ καλεί σε εφαρμογή του Εθνικού σχεδίου με τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας. 

·        Συμφωνεί, προφανώς με τον Βίκτωρ Ούρμπαν

·        Σε ένα νησί οι μετανάστες

·        Η και στην έρημο

·        Κάπου μακριά πάντως

·        Μη μας μαγαρίσουν…

·        Ο Ευρωπαίος επίτροπος για θέματα Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας,  Έτινγκερ είπε ότι έχει γίνει αποδέκτης μηνυμάτων για την κατάσταση στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο, καθώς και για πιθανή παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης στην ελευθεροτυπία. Όπως τόνισε, σε περίπτωση που η Κομισιόν διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία «ενδεχομένως, θα μπορούσαμε να κινηθούμε εναντίον της (κυβέρνησης) στη βάση της Συνθήκης για τη λειτουργία της ΕΕ».

·        Κοίτα επιρροή ο …χίος…
Σύμφωνα με τον Έτινγκερ, ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών είναι θέμα της κυβέρνησης της κάθε χώρας και ως προς αυτό δεν προκύπτει θέμα «καθυπόταξης» του Τύπου. «Το ερώτημα αν οι άδειες θα είναι για 4, 5, 6 ή 10 για δημόσιους ή ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς είναι, βασικά, (per se), υπόθεση των εθνικών κρατών και της ελεύθερης διαδικασίας λήψης αποφάσεων των κοινοβουλίων».

·        Τώρα τους το χάλασες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: